"Seni Seviyorum" : Bende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak
"Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim
"Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım.
"Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene!
"Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki?
"Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş...
"Seni Seviyorum" : Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır...
"Seni Seviyorum" : O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın.
"Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan...
Show_Time Admin
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Tem. 17 2008, 20:12
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Tem. 17 2008, 20:16
Show_Time demiş ki:
bu mudur yani ayıp ayıp o kadar uğraştım ben bu yazı için... tek tek renk verdim...
Show_Time Admin
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Tem. 17 2008, 20:42
dicek kelıme bulamadım bu kdr gzl bır yazıya ondan kelımelerle yazını kırletmek ıstemedım
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Tem. 17 2008, 20:45
kirlenmez kirlenmez forum kuralları çerçevesinde yaz yazabildiğini...
Show_Time Admin
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Tem. 17 2008, 20:49
süper
Lepiska Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 39 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Tem. 17 2008, 23:41
Eline sağlık aylinim cidden renk renkkk yazmak zor
aylinim köprülü Kraliçe
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Cuma Tem. 18 2008, 11:27
sonunda beni anlayan biri çıktı sağol...
server_ttnet Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 15 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Ptsi Tem. 21 2008, 01:00
Aylin emeğine ve klavyene sağlık..
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Tem. 24 2008, 02:36
Aylin bir teşekkürde benden olsun.Emeğine sağlık
elisa Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 27 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 16/07/08
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Çarş. Ağus. 06 2008, 18:04
aylincim ellerine parmaklarına sağlık emege saygı süpper olmus gülmekten koptum süper...diycek bişey bulamıyorum süper ötesi...
Sssamantha Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Nerden : Iğdır-Ayvalık Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 07/08/08
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Ağus. 07 2008, 13:28
çok güzel olmuş eline sağlık
Misra Admin
Konu: Geri: Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D Perş. Ağus. 07 2008, 17:12
eline sağlık şekerim
Seni seviyorum dedikleri zaman aldıkları yanıtlar :D