Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda?
+5 server_ttnet
thecaliph
azRaiL
Show_Time
aylinim köprülü
9 posters
Yazar Mesaj aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388Yaş : 37Nerden : BURSATuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Perş. Tem. 17 2008, 16:33 Asagidaki test, 4 sorundan ibaret.. Düsünmeden spontane cevap vermek gerekiyor, 2 saat düşünürseniz ne anlamı var? Hadi bakalım kolay gelsin sizlere... Soru 1: Bir kosuya katiliyorsun, ikinci adami solluyorsun. Hangi siralamada yer alirsin? Cevap: Birinci siraya çikarim dediysen tamamen yanildin ! Ikinciyi sollarsan onun yerini alirsin, yani ikinci olursun. Ayrica ikinci soru için lütfen biraz daha az düsün !! Soru 2: Sonuncuyu sollarsan hangi siralamaya çikarsin ? Cevap : Sondan ikinci dediysen yine yanildin ! Biraz düsünsene! Sonuncuyu nasil sollarsin ? Sen onun arkasindaysan o sonuncu olamaz degil mi ? Cevabi mümkün degil !! Soru 3: 1000 al 40 ekle 1000 daha ekle 30 ekle 1000 daha Arti 20 Arti 1000 Ve arti 10 Toplam ne çikiyor ? Cevap: 5000 ??? Yine yanlis !!! Dogru cevap 4100. Ayni hesabi iyi bir hesap makinesiyle tekrar yap... Aldigin tüm diplomaları bence çöpe at !!! Bari bu son soruya doğru cevap ver ! Soru 4: Aylin'in Babasinin 5 kizi var : 1. Çaça 2. Çeçe 3. Çiçi 4. Çoço 5. ???? Soru: Besincinin adi ne? Iyi düsünün.. Cevap: Çüçü??? Yanlissssssssss...... Aylinnnnnn.... Aylin!!!
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Perş. Tem. 17 2008, 20:47 aaa hıc bı soru bılemedım ingaaa ingaaa
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388Yaş : 37Nerden : BURSATuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Perş. Tem. 17 2008, 20:50
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Perş. Tem. 17 2008, 20:51 hehe
azRaiL Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 66Yaş : 33Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 18/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Cuma Tem. 18 2008, 09:13 ben tek bir şu rakamları bilemedim öbürküleri bildim
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388Yaş : 37Nerden : BURSATuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Cuma Tem. 18 2008, 11:29 azRaiL demiş ki: ben tek bir şu rakamları bilemedim öbürküleri bildim çok düşünmedin inşallah...
thecaliph Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 76Yaş : 37Nerden : k.maraşTecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Cuma Tem. 18 2008, 14:12 1-2 dk içide hepsini dugru cevapladım
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388Yaş : 37Nerden : BURSATuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Cuma Tem. 18 2008, 14:15 burda herkes akıllıymış maşallah...
server_ttnet Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 15Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Ptsi Tem. 21 2008, 00:55 Valla ben 2 tane bildim..
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423Yaş : 34Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 15/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Salı Tem. 22 2008, 23:26 sadece rakamlıyı bilemedim ama diğerlerini uğraşmadan çözdüm
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289Yaş : 33Nerden : AnkaraTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 23/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Perş. Tem. 24 2008, 02:29 Show_Time demiş ki: aaa hıc bı soru bılemedım ingaaa ingaaa
elisa Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 27Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 16/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? Çarş. Ağus. 06 2008, 18:15 cok kolay bu sorular yaa....ben bile bildim..
Misra Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 365Yaş : 37Nerden : İstanbul and Keşan ;)Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda? C.tesi Ağus. 09 2008, 18:42 elisa demiş ki: cok kolay bu sorular yaa....ben bile bildim.. Elisaa
Ben Bile Bildim Ne Demektir Canım Ya. Aaaa Kendine Haksızlık Etme
Bakalim zeka düzeyiniz ne durumda?