herkez 1 gün fenerbahçeli olacak ama sonsuza kadar beşiktaşlı olacak
Asiruh Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 2 Nerden : İstanbul-bAkırköy Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin beşiktaş
Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı !
Seni düşündüm dün akşam yine, kafam güzeldi içmişim yine. Birde kendimi düşündüm sonra, ölesim geldi senin uğruna, hani Dolmabahçe’ ye yürürken, hani pınarbaşı çekerken hani o golleri atarken işte öyle bir şey !
Kartalım, kartalım, haydi bastır şanlı kartalım. Sen siyah, sen siyahla beyazsın bu alemde kralsın !
Beşiktaş’ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin !
Of of Yeter Artık Beşiktaş’ım Of Of Her Maçına Geliyoruz Of of Yenilsende geliyoruz Yensende Geliyoruz Ölümüne Seviyoruz Of Of !
Haydi Bastır Beşiktaş Ölümüne Beşiktaş Sevdik Gönül Verdik Her Maçına Geldik Haydi Bastır Beşiktaş Beşiktaş …
Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı Bir Anda Vuruldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Beşiktaş sın Sen Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Beşiktaş tan Bizi Ayıramazki Kapalı Tribünler Loca Olsa da Renklerden Bizi Koparamaz ki
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Yalanmış Anladım Başka Sevgiler En Tatlı Sevgiler Senleymiş Meğer Şampiyon Olmadan Ölürsem Eğer Kefenim Siyahla Beyaz Olsun !
Gün Doğdu Hep Uyandık Statlara Dayandık Beşiktaş’ın Uğrunada Bayraklara Sarıldık Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep Omuz Omuzayız övünmek gibi olmasın biz Karakartallıyız
Karakartalsın Göklerde Uçarsın 100 Yıldır Yaşarsın Çekemeyenler Kıskananlar Çatlasın Bir Allahım Birde Sen Varsın
Ne Cimbombom Nede Fener Bu Kalpler Hep Seni Sever Sen Yensende Yenilsende Bu Taraftar Hep Seninle
BİR GÜN KIYAMET KOPAR ÇÖKER KARANLIK, ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK, SEVENLER AYRILMAZ BİR PLAN YAPTIK, BÜTÜN ÇARSI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK!
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Sevdanın anlamı Siyah Beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla Beyazı ayıramazki Her sevdanın sonunda zulüm olsada Sevenleri kimse ayıramaz.
elisa Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 27 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 16/07/08
En Büyük Aşk Beşikten Mezara İşte Beşiktaş söz konusu beşiktaş ise kimseyle polemiğe bile girmem valla acayip bi beşiktaş sevgisi var bende Anlatılmas yaşanır
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Sevdanın anlamı Siyah Beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla Beyazı ayıramazki Her sevdanın sonunda zulüm olsada Sevenleri kimse ayıramaz.
Harika olmuş Bayıldım
esengere Moderatör
BASIN ÖNE EGILMESIN ALDIRMA KARTAL, ALDIRMA.EN BÜYÜK SEN DEGILMISIN ALDIRMA KARTAL, ALDIRMA KARTAL ALDIRMA...
YAKIŞIR SANA YAKIŞIR, SANA ŞAMPIYONLUK YAKIŞIR, SEN ALEMDE TEKSIN, DEĞIŞILMEZSIN, BEŞIKTAŞ SEN BIZIM HERŞEYIMIZSIN!
BESIKTAS DIYEREK SANA YÜZ VURDUK, SIYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK, YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK BESIKTAS SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN ..
BAZEN HÜZÜN, BAZEN KADER SENIN SEVGIN BIR ÖMRE BEDEL.BEŞIKTAŞ SEN BIZIM HERŞEYIMISSIN.
GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BESIKTASIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ.
SEMTIMIZ ERKEKLER SEMTI, AŞIK EDER HERKESI, ÜZERIMDEN EKSILMESIN BAYRAĞIMIN GÖLGESI, IŞTE BIZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ, ÖVÜNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ...
DELIKANLI ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ?BEŞIKTAŞIM SEN BANA BABAMDAN KALAN MIRAS DEĞIL OĞLUMA OLAN BORCUMSUN...
Övünmekte çok haklıyız çünkü Beşiktaşlıyız. .
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞI... !
Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.
Ne para ne araba nede manita en büyük aşkımız B J K !!!
Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız..
Yagmurlu bir günde görmüştüm seni. üstünde çubuklu formalar vardı. o anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki...
Beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin, gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaz geçersek, Allah belamızı versin.
Nistel Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 32 Nerden : Samsun Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 03/08/08