Konu: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Ptsi Tem. 21 2008, 22:49
Soru: Ormanların faydalarını sayınız. Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez. Sonuç: Tam not __________________________________________________- __________
Din hocası hz. muhammed ile hz. ali arasındaki bir diyalogu yazın demiş. Hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri söyleymiş hz.muhammed: "günaydın ali" hz.ali: "sana da günaydın muhammed nasılsın" __________________________________________________- __________ seviye: üniversite ders: eğitim felsefesi sınav: bütünleme sınav şu sorudan ibarettir: - bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız. yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir. dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden,dönemin ilk dersine girdiğini hatırlar. bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış.
soru 1: İlk milli eğitim bakanımız kimdir? cevap: hasan ali yücel
soru 2: hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır. işlem tamamlanmıştır... sınav sonucu:100 (yaşanmıştır...)
__________________________________________________- _____ soru; Ahmet Haşim'in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir cevap; best of ahmet haşim
deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ...... ...... denir." doğru cevap depremin magnitüdü'dür, fakat zeki bir arkadaşımız: "helal olsun" yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır.
Show_Time Admin
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Ptsi Tem. 21 2008, 22:53
Misra Admin
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Salı Tem. 22 2008, 01:27
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Salı Tem. 22 2008, 11:47
Misra demiş ki:
seviye: üniversite ders: eğitim felsefesi sınav: bütünleme sınav şu sorudan ibarettir: - bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız. yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir. dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden,dönemin ilk dersine girdiğini hatırlar. bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış.
soru 2: hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır. işlem tamamlanmıştır... sınav sonucu:100 (yaşanmıştır...)
deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ...... ...... denir." doğru cevap depremin magnitüdü'dür, fakat zeki bir arkadaşımız: "helal olsun" yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır.
PeMBiS Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 36 Nerden : BuRSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 21/07/08
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Cuma Tem. 25 2008, 18:19
komiqq
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Ptsi Ağus. 04 2008, 13:28
ellerine sağlık
Misra Admin
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Çarş. Ağus. 06 2008, 10:41
salihaaise demiş ki:
ellerine sağlık
Sağol Prenses
*!FreeStyLer!* Admin
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Cuma Ağus. 08 2008, 23:13
Paylaşım için Teşekkürler...
Nistel Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 32 Nerden : Samsun Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 03/08/08
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) C.tesi Ağus. 09 2008, 10:44
best of ahmet haşim xD
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Salı Ağus. 12 2008, 09:07
Misra demiş ki:
Soru: Ormanların faydalarını sayınız. Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez. Sonuç: Tam not __________________________________________________- __________
Din hocası hz. muhammed ile hz. ali arasındaki bir diyalogu yazın demiş. Hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri söyleymiş hz.muhammed: "günaydın ali" hz.ali: "sana da günaydın muhammed nasılsın" __________________________________________________- __________ seviye: üniversite ders: eğitim felsefesi sınav: bütünleme sınav şu sorudan ibarettir: - bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız. yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir. dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden,dönemin ilk dersine girdiğini hatırlar. bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış.
__________________________________________________- _____ soru; Ahmet Haşim'in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir cevap; best of ahmet haşim
çok güsel olmus
Misra Admin
Konu: Geri: Böyle Sorulara Böyle Cvplar ;) Salı Ağus. 12 2008, 16:13