Sizleri Bilmem Ama Müzik Benim Hayatımı Oluşturur Ve Çok Fazla Şarkı Sözü Yazarım hemde heryere sizlerde Ruh Halinizi Yansıtan Şarkı Sözlerini Buraya Ekleyebilirsiniz
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:01
Taner- İyi Yüreklim.. Birden masal olduğunu unutmuştum.. Zaman alıp akıp giderken kavrulmuştum.. aŞkın her zamanki gibi Doğru Gülüm. Bakma, Korkma, Seven Gibi Bak bende soldum..
Git... Git Hiç Durma..Nasıl Olsa Birgün Gelir Kavuşuruz Öyle Değil mi?
Şimdi Gidiorsun Vakit Kaderim.. Ağlama Ne Olur İyi Yüreklim.. ßir tuhaf telaş sardı içimi.. ßilirim sen değil ßen üzülmeliyim..
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:02
Ağladım Günlerce.. Sordum Gecelerce.. Sandım Bir Bilmece.. Bittim Sen Gidince..
Ne Arabesk Günler Geceler Yaşadım.. Resmine Bakıp Bakıp Ağladım..
Sen Hainsin Seeeeen.. Sen Kalpsizsin Seeeen.. Bütün Dünyamı Yıktın Revamı? Yanacaksın Bir Sen...
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:05
İsteseydin Sonsuza Uzanırdın.. Yunusun Sevdasıyla Bağlanırdın.. Gözlerimden Bile Bile Yaşlar Akıttın.. Biliorum Sende Benii, Beni Aldattın..
Yıllar Yollar Daha neleR.. Akıl Almas Bahaneler.. Seni Beni Aldı Eller.. Sevdamıza Tuzaklar Var..
Vur Sazının Tellerine.. Başka Eller Ellerinde.. Keşkeler Düşsün Diline.. Sevdamıza Tuzaklar Var..
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:09
Çok MU Zor aŞkım.. Yeniden Sevmek Bu Kadar mı Zor Sana.. Çok Mu Zor Bitanemm.. Yeniden beni sevdiğini sölemek..
ama Olmuyor anladım.. aşkımız göze geldi.. İnanmadık ama.. elimde olsa unutmazmıydım seni?
Çok şey mi istedim? Canımdan Çok Sevdim Seni.. Umudum Kalmıor Artık.. İnandım elimde olsa unutmazmıydım seni...
Hadi gelde bitsin acılar tükensin.. umutsuz yalvarıorum.. söz verdiğim gibi.. inanmasan bile.. Sustum Ağlamıorum..
Söz Verdiğim Gibi İnanmasan Bile.. Seni Çok Seviorum..
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:12
Değmezsin Ağlamaya.. bitip tükenmiş ömür.. Herşeyimi Harcadım Uğruna.. Çok Aptalmış Bu Gönül..
Hayaller asmıştım aşk konulu.. gönlün duvarlarına.. Ümitler Yeşerttim aşk kokulu.. ömrün baharlarına..
azıcık sevseydin.. şükretseydin..sevdamızın hatrına.. Değdimi Yitirmeye Düşleri Böyle bir hiç uğruna..
Gözüm Kör Olmuş aşkından yazık.. beni acıtsanda.. suçlamadım.. tek başına sevmek yetmiormuş.. biraz geç oldu ama anladım
Değmezsin Ağlamaya.. Bitip tükenmiş ömür.. Herşeyimi Harcadım Uğruna.. Çok Aptalmış Bu Gönül..
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:16
Bir Sevdadan Daha Fazla...
Ne zaman Yağmur Yağsa.. Hep seni Hatırlarım.. İstanbul Ağlıor Bak.. Ağlıor Umutlarım..
Yürekler Taştan Duvardı.. Söylenmemiş Çok Söz Vardı.. Bu Kızı Ne Sandın Sen?? Senin İçin Ölürdüm Ben..!
Bir Savaş Gibiydi Sanki.. Bir Sevdadan Daha Fazla.. Kazanan da Olmadı ki.. sonunda..
Bir Savaş Gibiydi SANKİ Bir sevdadan daha fazla.. İkimizde Kaybettik Bak Sonunda..
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:21
Ne seveni nede gideni.. Hepsinden Vazgeçtim.. aŞklarım Dillere Düştü.. Sayenizde.. Ve Buymuş aŞk bestesi Dedikleri..
Ne Dünyayı Yakarım Nede kırarım Kadehleri.. Sevgiye İnanmaz Oldum Sayenizde.. Tükenmiş Delikanlı aŞK Dedikleri..
Ne Gülerim Nede Kızarım Nede arkasından ağlarım.. Yüreğim aŞklara Küstü Sayenizde.. Bıktım Artık Fahişe Gönüllerden..
Ne Okyanuslar Kadar Derin Nede Gökyüzü Kadar Sakin.. Fikirler Altüst Oldu Sayenizde.. Korktum Artık Çarkların Dönüşünden..
Of Allahım Of.. Nedendir Hep Zorda Sana Gelişim.. Of Allahım Of... Kendimi Kaybettim Sayenizde..
Of Allahım Of.. Nedendir Hep Zorda Sana Gelişim.. Of Allahım Of... Ofları Tekerledim Sayenizde.. Kendimi Kaybettim Sayenizde.. Sevgiyi Tükettim Sayenizde..
Son Kez Nay Niri Niri Nom Sayenizde..
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:25
Yüzümdeki Boyalar Beni Ne Kadar SAKLAR.. Gülümserim Bazen Acı Kalbime Batar.. Rengarenk ışıklarda yüzüm ne kadar parlar.. Biri Çeker Bıçağı Kalbime Saplar..
Allı Pullu Elbisem Sürdüğüm Kokular Paris'ten Dayanılmas Kadınım Ben Ama Bende aŞık oldum.. bende Aldatıldım.. Bende Terkedildim.. Bende Kırıldım...
Gizli Saklı Köşelerde Gözümden Yaş Damlar.. Biri Gelir Allar Pullar Yüzümü Boyar.. Gözüm Kapalı Rüyadayım.. Yağmur Gibi Alkışlar.. Biri Çıkar Pabucumu Dama atar..
Allı Pullu Elbisem Sürdüğüm Kokular Paris'ten Dayanılmas Kadınım Ben Ama Bende aŞık oldum.. bende Aldatıldım.. Bende Terkedildim.. Bende Kırıldım...
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:28
Bana Seni Unutturacak 1 yer yok bu dünyada.. Dayanmalıyım..Yaşamalıyım.. Senden Kalanlarla..
Seninle Başladı Seninle Bitti.. Göçmen kuşlar Gibi Bir Vakitlikti.. Benden Geçti aŞk..
Gündü Ağardı Geceydi Karardı... Açtığı Kapıyı Kendi Kapattı.. Benden Geçti aŞk..
Tesadüfler Hikayesi.. Bulduğum Gibi Kaybettim Seni..
ooOoOoOoOOoOoOoOoOO
Seninle Başladı Seninle Bitti.. Göçmen kuşlar Gibi Bir Vakitlikti.. Benden Geçti aŞk...
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 22 2008, 02:33
Ay ben çok yoruldum Gece gece Daha Bavulumu Hazırlamadım İisimi onu hazırlıyım sonra yatıyım bu arada arkadaşlar tatile Gidiorum yaklaşık 1 ay online olamayabilirim Hakkınızı Helal Edin Girdikçe Görüşürz İnş Giremeyebilirim ama kısmet Sizi Özlicem Hoşçakalın
ilknur Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Tem. 29 2008, 19:19
eline sağlık çoook güzel olmuş
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Ağus. 05 2008, 17:52
ilknur demiş ki:
eline sağlık çoook güzel olmuş
Tşk ederim ilknur sende hoşgeldin aramısa
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Ağus. 05 2008, 18:34
aaa mısra gelmiş tatilin bittimi
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Ağus. 05 2008, 19:38
evet cnm bitti tatilim kısa sürdü öslemişim buraları
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 06 2008, 00:38
ee nediyelim hoşgeldin aramıza bizde seni özledik
salihaaise Prenses
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 07 2008, 00:54
intizar-sensiz olamam.
her aşk kendi masalını yarattı Seni perilere beni kafdağının ardına attı
Üç gündür evden çıkmadım telefonlarımı açmadım seni üzeyim derken gitgide sana bağlandım seni üzeyim derken gitgide sana bağlandım
Yani kendi kalbime bir çelme taktım
Sensiz olamam yaşayamamki bir gece dargın kalsak uyuyamamki bakma kızınca sana gurur yaptığıma aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
bakma kızınca sana gurur yaptığıma aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
sustum yüzün benzim soldu herkes seni benden sordu üç beş saat derken bak yine akşam oldu üç beş saat derken bak yine akşam oldu
Yani olan yine aşka oldu
Sensiz olamam yaşayamamki bir gece dargın kalsak uyuyamamki bakma kızınca sana gurur yaptığıma aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
bakma kızınca sana gurur yaptığıma aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
Sensiz olamam yaşayamamki bir gece dargın kalsak uyuyamamki bakma kızınca sana gurur yaptığıma aşk dolanır seni görünce ayaklarıma...
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 07 2008, 10:43
bende çok severim intizarı cnm ya paylaşımın için tşkler
Sssamantha Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Nerden : Iğdır-Ayvalık Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 07/08/08
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 07 2008, 13:59
ikinznkide çok güzel olmuş elinize sağlık
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ağus. 08 2008, 11:29
tşkler şekerim
salihaaise Prenses
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ağus. 08 2008, 12:52
Misra demiş ki:
bende çok severim intizarı cnm ya paylaşımın için tşkler
bende çok seviyorum özellikle o parçasını
salihaaise Prenses
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ağus. 08 2008, 12:53
Sssamantha demiş ki:
ikinznkide çok güzel olmuş elinize sağlık
teşekkürler canım
Misra Admin
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Ağus. 08 2008, 16:45
Gökhan özen-Bize aşk lasım
Sen benden ayrılmadın ellerin ayrıldı ve şimdi onlar bana mı düşman? Sen benden ayrılmadın gözlerin ayrıldı.. ve şimdi onlar bin kere pişman vallahi billahi bin kere pişman..
Ayrılsada Yollar Kalplerimis bir.. Sen Gitsen Gölgem Peşinden Gelir. Sana Kapım Açıktır.. Hiç Çalmadan Gir...
Bize Aşk Lasım Bize Aşk Lasım Ayrılık Değil.. Sen Benim Canımsın.. Öbür Yarımsın.. Yabancı Değil
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Paz Ağus. 10 2008, 07:45
süper olmuş mısra
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Şarkı Sözleri Paz Ağus. 10 2008, 07:47
mozole mirach sitemin duan olsun
Bir çocuk var ve birde kanayan acilari Bir sokak var gördügünde agladigi. Acinin calisi batti ömrünün yarisi akti Göz kapaklarinda malubiyet faslii
Bilinç alti tuz buz ayna ömür yalanci sayfa Sen yasamda tayfa o gemiden firarda. Tek basinasin kendi dünyanda Gördü sandi gözler oysa yedi kat ama
Kaç sokak var gördügümde agladim bilirmisin? Yalnizliktan midem bulanir gel desem gelirmisin? Bitti demek zor alevi dost yüze düsman Mumlar sönmez oldu bastigim nedenler hüsran!
Kader yazilmis madem oynamak düser Derdi içime atmak ya kanser yada verem eder Eskilerde izler hafizamda sisler Silinmeyen bir gerçek varsa çatlayan duvar çöker!
Kader ellerinin arasinda yok olsun Dargin çehre sahibine dost olsun Sönen mum sonuncu dönen kus habercin olsun Sorularin sualin sitemin duan olsun
Bilki amansiz amansiz acimasizdir elalem Sen seversin o sever oyun biter divanem Acidan miden bulanir bas döner nerde çarem Aramaktan dizler çöker omuz düserki madem
Böylesin çocuk nedendir sebebi tüm olanlarin Nedir amaci böylesine kafani duvara vurmanin? Herkes bilsin kalbin delik desik fabrika Söyle her gecende eller açik neden Allah'a
Böyleyim ki nedeni ben ve benden uzak insanlar Kalbim eski fabrika ve yok artik o çalisanlar Kim severse sevsin hayatta eslik etsin Benle kabre girsin isterdim çaldilar
Yoluma kilidi vurdu gidenin acisi faciasi Simdi ömre törpü oldu gözyasi ve hatirasi Kimse kapatamaz yanar canin tam ortasi Atesi sönmez anladim ki geçmez artik sancisi
Kader ellerinin arasinda yok olsun Dargin çehre sahibine dost olsun Sönen mum sonuncu dönen kus habercin olsun Sorularin sualin sitemin duan olsun
Bir kalp var tam iki parça yarisi parça parça Yarisi nerde sorma kimbilir hangi kolda Sersefil beden kim kefil seven(Kim)? Sebil gönül çeker o derdi kadere surat asma
Gidenler ardi hep viran geride yokki hiç kalan Kim görmüs ki zulmederken yanina kalmis vah oglan Çektin onca çileyi simdi tebessüm vakti Ayaga kalk silkelen yaninda mozz daimi
Ben degil onlar oldu her zaman vefasiz Ben sefildim gecelerimde onlar kaldi cezasiz simdi baska kolda simdi baskasiyla Gel de çek kolaysa yükümü sirtlan omzuna
Gülmek bana yakismaz çehrem gülse ruh alismaz Baglasanda durmaz demire çakili dünya bikmaz Divane dostun yorgun içi kanar sorulmaz Sende olmasan firtinam,sular durulmaz..