Aktiflik : Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 36 Nerden : BuRSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 21/07/08
Konu: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Çarş. Tem. 23 2008, 09:09
Erkek Nüfusu azalırsa yani bayağı azalırsa neler olur?
1-kadınların nüfusu git gide artarak dünya üzerinde boğucu bir parfüm kokusu dolaşır... 2-ozon tabakasının delinme hızı ışık hızını geçer 3-artık erkekler sokakta rahat yürüyemezler ,kadınların sürekli sözlü ve fiziksel tacizlerine uğrarlar 4-erkekler gece tek başlarına dışarı çıkmaya korkup yanlarına en az üç beş tane kadın alırlar 5-ve en sonunda da nesli tükenen yaratılmışlar olarak ansiklopedilere girerler
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Çarş. Tem. 23 2008, 17:09
PeMBiS demiş ki:
3-artık erkekler sokakta rahat yürüyemezler ,kadınların sürekli sözlü ve fiziksel tacizlerine uğrarlar 4-erkekler gece tek başlarına dışarı çıkmaya korkup yanlarına en az üç beş tane kadın alırlar
görün erkekler sizden ne çekiyoruz biz...
gece dışarı çıkmaya korkmasamda tedirgin oluyom...
Show_Time Admin
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Çarş. Tem. 23 2008, 20:18
:d yahu kızlar bakın sişzi nasıl bi son bekliyo bizim kıymetimizi bilin
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Perş. Tem. 24 2008, 02:24
Yatın kalkın erkek milletine dua edin
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Perş. Tem. 24 2008, 10:54
Çağrı demiş ki:
Yatın kalkın erkek milletine dua edin
tamam dua ederiz ama beddua...
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Perş. Tem. 24 2008, 18:00
Beddua edinde görün halinizi.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Perş. Tem. 24 2008, 19:49
wala sizde olmasanız biz zaten siz olmadan bi hiçizz
Çağrı Moderatör
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Perş. Tem. 24 2008, 20:19
Hay ağzını öpem ne güzel süledin öyle.Birde diğer hemcinslerin anlasa bize ne kadar muhtaç olduklarını
Show_Time Admin
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Perş. Tem. 24 2008, 20:32
Çağrı demiş ki:
Hay ağzını öpem ne güzel süledin öyle.Birde diğer hemcinslerin anlasa bize ne kadar muhtaç olduklarını
hehe agzını öpem dedi yuh oha:D
Çağrı Moderatör
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Perş. Tem. 24 2008, 22:20
Yav o manada demedik.Sapığa çıkarma hemen.O heyecanla söylenir ya o manada süledim.İsterseniz hemen editlerim
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Ptsi Ağus. 11 2008, 19:33
erkekler olmasa siz kadınlar nolcanız evlenemiceniz babanız olmucak siz olamıcaksınız herşey olamayacak işte herşey birbirine bağlı erkeler olmadan kadınlar yapamaz kadınlar olmadan erkekler yapamaz doğruya doğru
Alee Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 36 Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Salı Ağus. 12 2008, 13:28
ERKEK OLMADAN KADIN OLMAZ KADIN OLMADAN ERKEK OLMAZ IKISI OLMASI LAZIM NASIL COCUK OLACAK HA
Misra Admin
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Salı Ağus. 12 2008, 15:02
erkekler olmasa şu dünya daha güsel olurdu diyemiycem çünkü kizlar genellikle kıskançtır bu genlerde var eğer sadece bayanlar olsaydı dünyada aşırı bir kıskançlık olurdu ay benim saçım niye böle olmuş ay benim makyajım onunkinden kötü vs vs. bir sürü cümle üretilebilir böle.. kızlar genellikle birbirleriyle iyi geçinemezler. ki ben inanmıorum ki çok iyi arkadaşız ben onun hiç bir şeyini kıskanmıorum diyenlerin gerçekten de doğru sölediklerine.. Belki farklı bir bakış açısı ama bnm düşüncem şudur ki: Allah herşeyin En Doğrusunu Yaratmış bu Yüzden Dünyayı Oluşturan insanlar içinde Bayanda Var Erkek de..
Çağrı Moderatör
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Salı Ağus. 12 2008, 19:03
Erkeksiz yapamazsınız
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Salı Ağus. 12 2008, 19:10
Misra demiş ki:
erkekler olmasa şu dünya daha güsel olurdu diyemiycem çünkü kizlar genellikle kıskançtır bu genlerde var eğer sadece bayanlar olsaydı dünyada aşırı bir kıskançlık olurdu ay benim saçım niye böle olmuş ay benim makyajım onunkinden kötü vs vs. bir sürü cümle üretilebilir böle.. kızlar genellikle birbirleriyle iyi geçinemezler. ki ben inanmıorum ki çok iyi arkadaşız ben onun hiç bir şeyini kıskanmıorum diyenlerin gerçekten de doğru sölediklerine.. Belki farklı bir bakış açısı ama bnm düşüncem şudur ki: Allah herşeyin En Doğrusunu Yaratmış bu Yüzden Dünyayı Oluşturan insanlar içinde Bayanda Var Erkek de..
başka söze gerek yok
Misra Admin
Konu: Geri: Erkek nüfusu azalırsa ne olur?? Çarş. Ağus. 13 2008, 01:06
salihaaise demiş ki:
Misra demiş ki: