En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏
+5 elisa
_MeLaNKoLiK_
Show_Time
aylinim köprülü
PeMBiS
9 posters
Yazar Mesaj PeMBiS Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 185Yaş : 36Nerden : BuRSaTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 21/07/08 Konu: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Çarş. Tem. 23 2008, 09:11 >>>> Senin sevgine layık değilim ya da sen benden iyilere layıksın >>>> Ben seni mutlu edemem >>>> Seni seviyorum ama ailemi de seviyorum ve vazgeçemiyorum >>>> Serseri ruhluyum ve özgürlüğümü seviyorum. Kimseye bağlanamam >>>> Sağlıklı düşünmek için ilişkimizi dinlendirmeye almalıyız >>>> Aşkımız heyecanını kaybetti >>>> Sorun sende değil bende >>>> Zamana ihtiyacım var >>>> Çok iyi bir insansın ama ....
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388Yaş : 37Nerden : BURSATuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Çarş. Tem. 23 2008, 17:05 böyle cümle benim için kullanan olmadı daha...
ama ben kullandım....
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Çarş. Tem. 23 2008, 20:19
_MeLaNKoLiK_ Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 22Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Çarş. Tem. 23 2008, 20:38 ben ders yüzündün terk edildim yaa
o günden sonra dersi bıraktım bende uyu oluom derslere artık
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388Yaş : 37Nerden : BURSATuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Perş. Tem. 24 2008, 10:55 Show_Time demiş ki: senere mi kullandın hehe hayırrrrrrrr şenere kullanmam...
ama o kullanırsa bilmem...
elisa Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 27Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 16/07/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Çarş. Ağus. 06 2008, 18:00 çocuk ruhluyum ve özgürlüğümü seviyorum. Kimseye bağlanamam ben bitek bunu kullandım bi kere
Nistel Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 38Yaş : 32Nerden : SamsunTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 03/08/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Cuma Ağus. 08 2008, 20:03 hiç ugrasmadım hebsinde net cevb, bitti
*!FreeStyLer!* Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 183Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 19/07/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ C.tesi Ağus. 09 2008, 00:16 Paylaşım için teşekkürler...
Alee Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 91Yaş : 36Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Çarş. Ağus. 13 2008, 10:31 elisa demiş ki: çocuk ruhluyum ve özgürlüğümü seviyorum. Kimseye bağlanamam ben bitek bunu kullandım bi kere aynı ben
Exelance Çalışkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214Yaş : 37Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 14/07/08 Konu: Geri: En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏ Paz Ağus. 17 2008, 01:19 Sorun sende değil bende bu cumle bı ara benle ozdeslesmıstı
En Aptal Ayrilik Bahaneleri‏