Aktiflik : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 39 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Soru-Cevap Ptsi Tem. 14 2008, 02:17
Merak Ettikleriniz mi var?Sorun Cevaplayalım
ormancini Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 39 Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Soru-Cevap Salı Tem. 15 2008, 00:13
benim bir sorunum var ben şimdi bir kova erkeğiyim,sakız reklamındaki gibi başak bayanları ile anlaşamaya bilirmiyim? hep merak etmişimdir bu sorunun cevabını beni cevapsız bırakma
Lepiska Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 39 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Soru-Cevap Salı Tem. 15 2008, 00:59
Başak Kadını Kova Erkeği Onun için harika bir akşam yemeği hazırladınız, ama o nihayet üç saatlik gecikmeyle geldiğinde mumlar sonuna kadar yanmış, patatesler soğumuştu...
Kova erkekleri dalgın, unutkandırlar, dakik değildirler. Bazen bu dünyadan değillermiş gibi düşünebilirsiniz. Umutsuz idealistlerdir, olayların akışını değiştirmek isterler ve birisi hayellerini dinlemek istemezse hayal kırıklığına uğrarlar.
Çekingen ve gerçekçi Başak kadını olarak, Kova erkeğininin yanında çok fazla sabra ihtiyacınız var. Ondan çok farklısınız, bu neden size aşık olduğunu açıklayabilir. Sadece bu bile onu durdurup durduramayacak halde olduğunuzun bir göstergesidir.
Eğer Kova erkeğine anne değil de bir sevgili olmak istiyorsanız, onda yardıma muhtaç olduğunuz duygusunu yaratın, aslında gerçekten de öylesiniz. O zaman sadece almayacaktır, verecektir de. Belki hayallerindeki büyük saraylar yerine size rahat bir ev kurar.
Diyor ama bence senin anlaşamayacağın burç yoktur sen takılma bu olaylara sen bu dünyadan değilsin Acaba Birde Güzin abla köşesimi açsak
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Soru-Cevap Salı Tem. 15 2008, 12:43
bnm merak ettiğim şey yükselen nasıl öğreniliyor pek bi bilgim yoktur bu burçalr hakkında
ormancini Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 39 Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Soru-Cevap Çarş. Tem. 16 2008, 08:32
hımm kovaya başaklar yaramaz diyorsun yani en uyumlu olduğum burç hangisi güzin abla
Lepiska Prenses
Konu: Geri: Soru-Cevap Perş. Tem. 17 2008, 00:57
Öle boş beleş cevap yok banka hesap numaramı vereyim evladım para tamam olunca anlatacağım
Lepiska Prenses
Konu: Geri: Soru-Cevap Perş. Tem. 17 2008, 00:58
salihaaise demiş ki:
bnm merak ettiğim şey yükselen nasıl öğreniliyor pek bi bilgim yoktur bu burçalr hakkında
Doğum saatlerine göre hesaplanıor
Show_Time Admin
Konu: Geri: Soru-Cevap Perş. Tem. 17 2008, 06:47
yahuuuuu benim burcum nedir? Biraz salakça bi soru oldu ama çok kötü bi günde doğmuşum 22 aralık şimdi bazı yerlerde 22 aralıktan itibaren oğlak burcu geçiyor.Bazı yerlerde 23 aralıktan itibaren biri karar verip son noktayı koysun pls.
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Soru-Cevap Perş. Tem. 17 2008, 17:41
öğremenin bi yolu oğlağın özelliklerine bakcaksın bide ondan önce yay vardı galiba onun özelliklerine bakcaksın hangisinin özelliğini taşıyosan burcun odur...
Show_Time Admin
Konu: Geri: Soru-Cevap Perş. Tem. 17 2008, 20:52
oğlagı tasıom
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Soru-Cevap Perş. Tem. 17 2008, 20:54
bak sayemde ne güzel buldun burcunu...
Show_Time Admin
Konu: Geri: Soru-Cevap Perş. Tem. 17 2008, 22:42
ama 23 aralık yazıo bazı yerlerde bn 22 lıyım ne edecem ben ühühühüh
aylinim köprülü Kraliçe
Konu: Geri: Soru-Cevap Cuma Tem. 18 2008, 10:20
sen sorana oğlak de işte onun özelliklerini taşıyomuşsun demek ki oğlaksın...
ormancini Üye
Konu: Geri: Soru-Cevap Cuma Tem. 18 2008, 17:14
Lepiska demiş ki:
Öle boş beleş cevap yok banka hesap numaramı vereyim evladım para tamam olunca anlatacağım
Balık yada sebze versem olur mu
Lepiska Prenses
Konu: Geri: Soru-Cevap C.tesi Tem. 19 2008, 03:48
ormancini demiş ki:
Lepiska demiş ki:
Balık yada sebze versem olur mu
Zaten sebzelerimi pazarda satmışsın sana kırgınım olmaz
ormancini Üye
Konu: Geri: Soru-Cevap Paz Tem. 20 2008, 21:30
Sebzelerim hepsi feda olsun güzel anneme
Yanlız aklıma bir soru daha takıldı şimdi ben kova burcuyum ama özellik olarak boğa burcunun özelliğini taşıyorsam ben boğa mıyım kova mıyım?