Nasreddin hoca, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince hoca sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Etmezsen Etme Çarş. Tem. 16 2008, 17:02
hahah
wallace_volkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 40 Nerden : istanbul Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Etmezsen Etme Çarş. Tem. 16 2008, 17:55
safiye Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 3 Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 18/07/08
Konu: Geri: Etmezsen Etme Ptsi Tem. 21 2008, 19:34
Misra Admin
Konu: Geri: Etmezsen Etme Salı Tem. 22 2008, 01:39
Show_Time Admin
Konu: Geri: Etmezsen Etme Salı Tem. 22 2008, 07:08
Misra demiş ki:
hehe cokmu hoşuna gitti bu fıkra sana bagendirdim yha du bi koyun keseyim
Misra Admin
Konu: Geri: Etmezsen Etme Salı Tem. 22 2008, 11:48
:D:D sinan niye la ben zor beğenmem ki eet çok hoşuma gitti sen koyunu kestir yünleri ve derileri bide ezine peynirinden azcık bişi yolla bana
Show_Time Admin
Konu: Geri: Etmezsen Etme Salı Tem. 22 2008, 19:55