Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: İFTAR YEMEĞİ Ptsi Ağus. 11 2008, 15:36
İftar yemeği
Sene 1998. 112 Acil serviste nöbet tutuyordum telefonlar susmak bilmiyordu, bunun yanındada ramazan ayındayız ve iftar zamanı yaklaşıyor.Çalan telefonlardan birini kaldırdım 112 acil dememe fırsat vermeden direk cemal napıyorsun dedi oysa benim adım cemal değildi belliki yanlış aramıştı bende bozuntuya vermeden sağol sen nasılsın dedim bunun üzerine yaklaşık 3-5 dakika havadan sudan konuştuk ama tanınmamak için karşımdaki kişinin adını soramıyordum naptığını sordum iftarı bekledğini söyledi yapılan yemeklerden bahsetti bende hiç bozuntuya vermeden ertesi gün için cemal sandığı kişiye iftar yemeğine davet ettim kendisi rahatsız etmeyelim dedi bende ne rahatsızlığı yapılan yemekleri beraber yeriz dedim oda peki dedi yarın akşam sizdeyiz dedi bende tabiki bari biraz erken gelinki hem sohbet ederiz dedim ve hoşçakal dileklerimizle telefonları kapadık ama ne yazık ki telefondaki arkadaşı tanımadığımdan ertesi gün neler olup bittiğini bilmiyorum ama en azından erken çağırdımki yemekleri yoksa bu süre içinde yemek yaparlar diye düşündüm.
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08