Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: karışık nickler Ptsi Ağus. 11 2008, 16:06
Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.
Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter.
Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim
Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur.
Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor
Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek.
Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.
Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada
Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda
LtFeN YeRLeRe TüKüRMeYiNiZ TüküReCeK O KaDaR SuRat VaRKeN!.!
Aşk, Bakışmaktan İbaret Olsaydı, Öküz Trene Aşık Olurdu!!!
ßu seHir ßu Kalaßalıq ßu kaRmasa icim ßurkuluor. Onca inSan ßr SeN olmuor.. Ve.. SeN oNca iNsNdn ßiRi olmuoRsn.
taam yp snde eziet çktr bana.. alışırm blki ama unuturum snma.. bu aralar bi moda war ortalıkta .. yazıkkkii snde de şerfsizlk son moda..
DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°
SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)
Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü
Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.