esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: mozole mirach sitemin duan olsun ((((((rep)))))) Salı Ağus. 12 2008, 09:24 | |
| mozole mirach sitemin duan olsun
Bir çocuk var ve birde kanayan acilari Bir sokak var gördügünde agladigi. Acinin calisi batti ömrünün yarisi akti Göz kapaklarinda malubiyet faslii
Bilinç alti tuz buz ayna ömür yalanci sayfa Sen yasamda tayfa o gemiden firarda. Tek basinasin kendi dünyanda Gördü sandi gözler oysa yedi kat ama
Kaç sokak var gördügümde agladim bilirmisin? Yalnizliktan midem bulanir gel desem gelirmisin? Bitti demek zor alevi dost yüze düsman Mumlar sönmez oldu bastigim nedenler hüsran!
Kader yazilmis madem oynamak düser Derdi içime atmak ya kanser yada verem eder Eskilerde izler hafizamda sisler Silinmeyen bir gerçek varsa çatlayan duvar çöker!
Kader ellerinin arasinda yok olsun Dargin çehre sahibine dost olsun Sönen mum sonuncu dönen kus habercin olsun Sorularin sualin sitemin duan olsun
Bilki amansiz amansiz acimasizdir elalem Sen seversin o sever oyun biter divanem Acidan miden bulanir bas döner nerde çarem Aramaktan dizler çöker omuz düserki madem
Böylesin çocuk nedendir sebebi tüm olanlarin Nedir amaci böylesine kafani duvara vurmanin? Herkes bilsin kalbin delik desik fabrika Söyle her gecende eller açik neden Allah'a
Böyleyim ki nedeni ben ve benden uzak insanlar Kalbim eski fabrika ve yok artik o çalisanlar Kim severse sevsin hayatta eslik etsin Benle kabre girsin isterdim çaldilar
Yoluma kilidi vurdu gidenin acisi faciasi Simdi ömre törpü oldu gözyasi ve hatirasi Kimse kapatamaz yanar canin tam ortasi Atesi sönmez anladim ki geçmez artik sancisi
Kader ellerinin arasinda yok olsun Dargin çehre sahibine dost olsun Sönen mum sonuncu dönen kus habercin olsun Sorularin sualin sitemin duan olsun
Bir kalp var tam iki parça yarisi parça parça Yarisi nerde sorma kimbilir hangi kolda Sersefil beden kim kefil seven(Kim)? Sebil gönül çeker o derdi kadere surat asma
Gidenler ardi hep viran geride yokki hiç kalan Kim görmüs ki zulmederken yanina kalmis vah oglan Çektin onca çileyi simdi tebessüm vakti Ayaga kalk silkelen yaninda mozz daimi
Ben degil onlar oldu her zaman vefasiz Ben sefildim gecelerimde onlar kaldi cezasiz simdi baska kolda simdi baskasiyla Gel de çek kolaysa yükümü sirtlan omzuna
Gülmek bana yakismaz çehrem gülse ruh alismaz Baglasanda durmaz demire çakili dünya bikmaz Divane dostun yorgun içi kanar sorulmaz Sende olmasan firtinam,sular durulmaz..
Kader ellerinin arasinda yok olsun Dargin çehre sahibine dost olsun Sönen mum sonuncu dönen kus habercin olsun Sorularin sualin sitemin duan olsun | |
|
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: mozole mirach sitemin duan olsun ((((((rep)))))) Salı Ağus. 12 2008, 09:25 | |
| | |
|
PeMBiS Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 36 Nerden : BuRSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: mozole mirach sitemin duan olsun ((((((rep)))))) Çarş. Ağus. 20 2008, 20:02 | |
| güsel deil bence süperrr ama onun mucize parçasınıda tawsiye ederim we aranızda bu elinde olan warsa bana bi şekilde gönderebilirmi ben bulamadımdaaa?? özel msj atın orda bi şekilde anlaşırızz | |
|