Misra Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 365Yaş : 37Nerden : İstanbul and Keşan ;)Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Rönesans Krallıkları..Kişisel Tanıtım.. Salı Ağus. 12 2008, 17:05 Evet Arkadaşlar Bu Bölümü Açtım Çünkü Karakterimizi Yazmakda Biraz Zorlanıoruz Sanırım En Güzeli
Oyun içindeki isim:
Forumdaki iSim:
İkamet ettiğiniz kasaba:
Üye olduğunuz diğer gruplar:
Meslek:
Seviye:
Sahip Olunan Savunma Araçları:
Seviye3 Yolu:
Şeklinde Bir sORU gRubu Hazırladım Madem Karakterinizi Kelimeler Dökmek Zor Buraya Belirtin Bari
Misra Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 365Yaş : 37Nerden : İstanbul and Keşan ;)Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Rönesans Krallıkları..Kişisel Tanıtım.. Salı Ağus. 12 2008, 17:09 Oyun içindeki isim:Misram
Forumdaki iSim:Misra
İkamet ettiğiniz kasaba:Keşan
Üye olduğunuz diğer gruplar:OTMF,Kadınlar Dayanışma Loncası,Evlilikler Loncası,Trakya Akıncıları Loncası Vs
Meslek:
Seviye:1
Sahip Olunan Savunma Araçları:Sopa,Kalkan
Seviye3 Yolu:
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423Yaş : 34Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 15/07/08 Konu: Geri: Rönesans Krallıkları..Kişisel Tanıtım.. Salı Ağus. 12 2008, 17:33 Oyun içindeki isim: Salihaaise Forumdaki iSim:emine İkamet ettiğiniz kasaba:Ezine Üye olduğunuz diğer gruplar: Kadınlar dayanışma loncası Meslek:- Seviye:1 Sahip Olunan Savunma Araçları:sopa Seviye3 Yolu:
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Rönesans Krallıkları..Kişisel Tanıtım.. Salı Ağus. 12 2008, 18:13 Oyun içindeki isim: show_time
Forumdaki iSim: show_time
İkamet ettiğiniz kasaba: ezine
Üye olduğunuz diğer gruplar: OHRF , köprülü ailesi:D , karesi sancağı divanı
walla bildiklerim bunlar
Meslek: terzi
Seviye: 2
Sahip Olunan Savunma Araçları: kılıç,kalkan
Seviye3 Yolu: askeri veya devlet yolu daha tam kesin deil
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289Yaş : 33Nerden : AnkaraTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 23/07/08 Konu: Geri: Rönesans Krallıkları..Kişisel Tanıtım.. Salı Ağus. 12 2008, 19:10 Oyun içindeki isim: Zackasakura Forumdaki iSim: Çağrı İkamet ettiğiniz kasaba: Gemlik Üye olduğunuz diğer gruplar: Akıncı Eri,OTMF Bursa Sorumlusu,Peçenekler Ferdi ve Köprülü Ailesi Damadı, Meslek: Değirmenci Seviye: 2 Sahip Olunan Savunma Araçları: Maalesef Seviye3 Yolu: Maalesef
impulse_emre Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 50Yaş : 35Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 12/08/08 Konu: Geri: Rönesans Krallıkları..Kişisel Tanıtım.. Salı Ağus. 12 2008, 20:40 Oyun içindeki isim:Impulse_emre Forumdaki iSim:Impulse_emre İkamet ettiğiniz kasaba: Karacabey(Her an değişebilir) Üye olduğunuz diğer gruplar: Barıştırıcılar,Buğday,Un ve Ekmek Üreticileri Loncası,Manda ve Sığır Yetiştiricileri Loncası,Meslekler Loncası,Meyveciler Loncası,Balıkçılar Loncası,Oduncular Loncası,Meyhaneler Birliği,S3 Loncası,Evlilikler Loncası,Multi Avcıları Loncası... Meslek: Demirci Seviye: 3 Sahip Olunan Savunma Araçları: Kılıç-kalkan-miğfer Seviye3 Yolu: İlim