Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim
+7 totalwar
colaslani
salihaaise
Misra
Show_Time
kartal köprülü
berkman
11 posters
Yazar Mesaj berkman Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 1Yaş : 47Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 07/08/08 Konu: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 19:34 Sevgili Kartal13 (Şener) kardeşim nasılsınız iyisiniz inşallah bugün bu başlığı açmamaızdaki gaye 2 gencin eğer nasipde var ise geleceklerini birleştirmektir... Allahın emri Peygamber (S.A.V.) Efendimizin Kavli ile kızınız salihaaise yi oğlumuz zackasakura ya istemekteyiz... Oğlumuz Osmanlıya ve salihaaise sultan a her daim bağlı kalır ve her daim mutlu olurlar inşallahu teala Allaha Emanet Olun
kartal köprülü Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 43Yaş : 40Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 19:39 hamdolsun berkman abi teşekkürler umarım sizde iyisinizdir zackasakura yı tanırım severim lakin sizde hak verirsiniz ki eşim aylinime ve kızım salihaaise ye danışıp onların da görüşünü almam lazım en kısa zamanda cevap vereceğiz ALLAH a emanet olun
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 19:51 yha cok spr yha ben en iisi ewlenme bölümü acayım burda tklif edenlere düğün radyoda beleş
Misra Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 365Yaş : 37Nerden : İstanbul and Keşan ;)Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 20:12 eheueheuehe bende djlik yaparım düğünlerinisde beleş
:D:D sinanla kırışırız paraları
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 20:29 haa ama beleşse hawaya atılan paraları yere düşmeden kaparız şimdiden söliyim mısra yüzde 10 sana yüzde 10 bana yüzde 80 forum sahibine hehehehe
Misra Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 365Yaş : 37Nerden : İstanbul and Keşan ;)Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 20:33 Allah belanı vermesin sinan
forum sahibi başkasımı sanki eşek
olmas anlaşalım gel bndeki teklif daha güsel
%80 bana %20 sana
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 21:20 bak yüzde 15 sana yüzde 1 bana yüzde 84 forum sahibine bak yuzde bir alıoz
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423Yaş : 34Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 15/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 21:33 Enişte benim gönlüm Zackasakura dan yanadır biz anlaştık geriye siz büyüklerimizin takdiriyle evlenmemiz kaldı.Eğer sizlerinde onayı varsa ben Peçenekoğlu soyadını taşımaya hazırım
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 22:04 ee başlık parasını kararlastıralım
colaslani Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 37Yaş : 32Nerden : Samsun-TrabzonTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 12/08/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 22:16 herkeze selam olsun ben damadın kardesiyim iki genc birbirini sevmiş biliosunz sevenlerı ayırmak buyuk gunahlardan birtanesidir
totalwar Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 3Yaş : 42Nerden : kafulluktanTuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 22:18 buba bana ne zman kız istiyon
nico köprülü Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 2Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 21/07/08 kartal köprülü Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 43Yaş : 40Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 22:30
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 22:38 ee baslık parası parayı kaldırmıcasmı sw 3 olcam para lazm laaa allah rızası için bu garibe baslık parası
colaslani Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 37Yaş : 32Nerden : Samsun-TrabzonTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 12/08/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 22:42 olursun sen sev3 merak etme bırak başlık parasını yaw eskide kaldı onlar
Misra Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 365Yaş : 37Nerden : İstanbul and Keşan ;)Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 23:11 sinan sana mı vercekler başlığı olm babası kartal annesi aylin aaa ayıptır
istenmes öle herkesden para
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289Yaş : 33Nerden : AnkaraTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 23/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 23:13 Oh bea helal olsun.Valla göçerteceksiniz beni.
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423Yaş : 34Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 15/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 23:15 :P:P:P:P
Misra Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 365Yaş : 37Nerden : İstanbul and Keşan ;)Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time </marquee>Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Salı Ağus. 12 2008, 23:25 çağrı korkma ben arkandayım ablacım
isteyemez kimse bişi
sen isteyenleri yolla bana ben alırım ifadelerini
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289Yaş : 33Nerden : AnkaraTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 23/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Çarş. Ağus. 13 2008, 07:48 Teşekkür ederim annecim çok yardım ettinnnnnnnnn Manevi babam nerdeeeeeee?
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Çarş. Ağus. 13 2008, 08:36
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289Yaş : 33Nerden : AnkaraTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 23/07/08 salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423Yaş : 34Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 15/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Çarş. Ağus. 13 2008, 08:58 Canım annem
kıs şuna bizden de para istenir mi hiç
:P:P:P
Show_Time Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 285Yaş : 36Nerden : İzMiRTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 13/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Çarş. Ağus. 13 2008, 10:32
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289Yaş : 33Nerden : AnkaraTuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time Kayıt tarihi : 23/07/08 Konu: Geri: Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim Çarş. Ağus. 13 2008, 11:25 Bana da lazımmmmmmmmmmmmmmm
Elciye Zeval Olunmaz Kartal13 Kardesim