aHoEcHsT Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 35 Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: İstanbul'da üniversitede okuyan genç kızdan babasına telefon Salı Ağus. 12 2008, 22:54 | |
| İstanbul'da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon >etmiş: > > -"Baba, merhaba. Ben Lale...." > > -"Ooooo. Güzel kızım benim. N'abersin bakalım?..." > > -"Hiç sorma babacığım. Hiç keyfim yok valla..." - > > -"Hayırdır? Bir sorun mu var?... > > Kız ağlamaya baslar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir: -"N'ooldu kızım? Anlatsana..." > > -"Murat evi terketti. Boşanmak istiyormuş..." > > -"Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?..." -"Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı ya. Ben onunla evlendim." > > -"İyi halt ettin, zilli. Neyse, artık yapacak bir şey yok. Versin >mahkemeye, > > hemen boşanın..." > > -"Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor. Eğer vermezsem, iyi >zamanlarımızda > > çektiği çıplak fotoğraflarımı Internet'ten herkese yollayacakmış...." -"Püüh. Rezil... Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?" > > -"Ama babacığım. O benim kocamdı. Ne biliyim böyle bir puştluk >yapacağını." > > -"Peki. Olan olmuş artık. Yarin havale ederim parayı...Öğleden sonra >Bankaya > > gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları..." -"Sağ ol baba. Eeee. Şey...Bir de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım >var..." > > Adam artık iyice fenalaşır. Boğuk bir sesle konuşur: > > -"Kürtaj mi? Bir de hamile mi kaldın o çocuktan sen?..." > > -"Aslında ondan değil... Zenci bir çocuk vardı...Zaten o yüzden >ayrılıyoruz > > ya...." > > Adam bayılmak üzeredir. Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artık inleyerek konuşmaktadır: > > -" Biz seni oraya okumaya yollamıştık. Sen ne haltlar çevirmişsin. >Allahim. > > Nedir bu başımıza gelenler...Okulu bitirir bitirmez Ankara'ya >dönüyorsun, > > yoksa kırarım bacaklarını..." > > -"İstersen hemen dönebilirim babacığım. Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü..." > > Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir >ve > > ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir: > > -"Okuldan mi atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli?...Eh >ulan? > > Sen hele bir gel buraya. Ben sana yapacağımı bilirim. Evden dışarıya >adim > > attirmiycam sana. İlk isteyenle de evlendiricim...." > > -"O is zor be baba. Biliyorsun, moda oldu, artık evlenmeden önce eşler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar... Pek iyi bir rapor sunacağımı zannetmiyorum ben..." > > -"Allahim, çıldıracağım... Bir de cinsel hastalıklar haaa.....Kesin o zencidendir..." > > -"Çok pis arkadaşları vardı. Bilmem artık hangisinden kapmışımdır..." Güm diye bir ses duyulur. Adam kısa bir süre için kendinden geçmiştir; >ancak > > hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır. > > -"Hemen bu aksam dayını yolluyorum oraya. Seni alıp gelecek. Adresini >ver > > bakiyim..." > > -" Mahmutpasa Karakolu'ndayım... Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında..." > > -"Karakol mu?...Bir de karakola mi düştün layyynnn? Ne yaptın?...." -"Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim. Araba kiralayıp dolaşmaya çıktım. >O > > kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanına girdim. Ama neyse ki kimse >ölmedi. > > Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım..." Adam artık iyice fenalaşmıştır. Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuştur. Telefonda kısa bir sessizlik olur. Kız tekrar >konuşmaya > > başlar: > > -"Babacığım. Sakin üzülme. Bütün bunlar bir şakaydı. Ben sadece sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım... > > Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır: > > -"Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr. | |
|