Aktiflik : Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 35 Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 12/08/08
* Hayatım ben makyajımı yapıp aşagıya ineceğim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok)
* Burnumu biraz kaldırsam mı (Kulağını ısır)
* Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (Koşarak omuz at)
* Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin)
* Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğini yapsın)
* Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki hem bana önemli bir şey söleyecekmiş çok merak ettim (Son * sözleri mi mezartaşı için biraz uzun oldu da...)
* Başkalarının hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım)
* Evlenince ben senin ayağına basacağım (Öyle bir tokat at ki allahı şaşsın)
* Ben eski hayatımda bir diktatörmüşüm biliyor musun (İstiklal marşını söylet )) ama siz şeklini biliyorsunuz kankalar)
* Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden)
* Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir)
* Hayır o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum (!!!!!!)
* Ağzı açık yemek yediği zaman (Masayı fırlat sandalyeyi kır kafasında)
* Alo kocacım naber (!!!! evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. bırak bırak hatta bırakma kaç.....)
* Bu listeyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.... Ama en iyisi hiç başlamamak