Cuceprenses Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 36 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: ÇıLgın a$k'mış , a$k'ın gözü körmü$ :) Çarş. Ağus. 13 2008, 18:16 | |
| İnsanLarın duyguLarı bir gün sakLambaç oynamaya karar vermişLer,çıLgınLık atıLmış hemen ben ebe oLucam ben ebe oLucam..Hiç biri itiraz etmemiş , çıLgınLık başLamış saymaya 1.2.3.4.5.............. hepsi teker teker saklanmaya başLamış , Haset ağaçların arkasına,sevgi buLutLarın arasına,para torbaya,yaLancıda güLLerin arasına diyip göLün için sakLanmışş..çıLgınLık 98.99... diye saymaya devam ederken aşk hala saklanıcak bi yer bulamamış o anda gördüğü gül tarlasının içine atmış kendini..çıLgınlık 100.. diyip saymay bitirmiş,hepsini teker teker ebeLikten sonra aşkı bi türlü bulamıyormuşş,haset bakmış ki oyunu aşk kazanıcak,çılgınlığın kulağına gidip ''aşk güllerin arasında'' demiş sessizce.. çılgınlık almış eline makası başlamış gülleri kesmeye tam o sırada bi çığlık...makas aşkın gözlerine gelmiş,çıLgınLık bağırmışş ne yaptım ben aşk gözlerini kör ettim senin demiş..aşk buna karışık şunları söylemiş '' Giden gözlerimi geri getiremeyeceğine göre bundan sonra bana sen klavuzLuk edikceksin,sen nereye ben oraya''demiş.. O gün bugündür..
ÇıLgın a$k'mış , a$k'ın gözü körmü$ | |
|