Cuceprenses Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 36 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Gülen Kurabiyeler Perş. Ağus. 14 2008, 12:19 | |
| 125 gr margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tarçın veya zencefil 2 su bardağı un Üzeri için bitter çikolata Yapılışı: Tüm malzemeler karıştırılıp yumuşak bir hamur elde edilir. 15 dakika kadar
buzdolabında dinlendirilir. Dinlenen hamur unlanmış tezgahta merdane yardımı ile açılıp yuvarlak kalıplarla şekiller çıkarılır.Yağlı kağıt serili fırın tepsisine kurabiyeler konur ve önceden ısıtılmış 170 C fırında üzerileri kızarmadan beyazken çıkartılır.Ben kurabiyeleri farklı zamanlarda yapmıştım ve farklı şekilde hazırlamıştım.bir tanesi royal ıcıngli diğeride çikolata sosuyla süslenmiş şekilde .eğer royal ıcıngli yapmak isterseniz 1 paket pudra şekeri(250 gr), 1 yumurta akı bir çay kaşığı kadar limon suyu,istediğiniz renklerde gıda boyası ile royal ıcıngi hazırlayıp soğumuş kurabiyelerin üzerine sürebilirsiniz.royal ıcıng kullanmadan da bitter çikolatamızı eritip gülen kurabiyelerimizin göz ve ağız kısmını yapabilirsiniz.Afiyet olsun. | |
|
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
| |
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Gülen Kurabiyeler Perş. Ağus. 14 2008, 22:12 | |
| Haha koptum yaaaa Hani resim yok.Zehirlenmeyek sonra | |
|
colaslani Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : Samsun-Trabzon Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Gülen Kurabiyeler Cuma Ağus. 15 2008, 11:53 | |
| hehehehe bu kurabıyeler yuzune guluo ama arkanı dondumu ıhanet edıo:D
emegıne saglık abla | |
|