Cuceprenses Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 36 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Sakın Sevmeye kaLkma Beni Perş. Ağus. 14 2008, 14:08 | |
| Senin tam da bildiğin yerlerde... Hissettiğin gibi... Üzgün, ağlamaklı ve bitkin bir haldeyim dememi ne çok isterdin..! Biliyorum...
Bir zamanlar seni ne çok sevdiğimi hatırla... Sonra da bana yaptıklarını... Düşün bakalım... Kim haklı, kim haksız, kim nankör, kim vurdumduymaz..? Yüreğinin sesini dinle... Bir kez olsun...!!! Ya da doğru algıla şu yüreğinin feryatlarını...
Hiç de sandığın gibi, sandığın yerde, sandığın halde değilim... " Seni Sevmiyorum" diye haykırdığın vakitler ben çoktan gittim buralardan...!!! Seni bir daha sevmemeye yemin ettim..!! Son kez ağladım... Sana değil , yüreğimin zavallı haline...
Şimdi hiç ummadığın bir yerdeyim... Hiç beklemediğin şeyi yapıyorum ; Adam Olanları Arıyorum... [Yüreğimi Emanet Etmek İçin...] Ve sana inat değil, hak ettiğim için seviyorum... [Seviliyorum...] Eskileri hatırlıyorum bazen... Sevmiyorum dediğin günleri hatırlıyorum... Canımı yakıtığın vakitleri hatırlıyorum...
Bir gün, günün birinde, olur ya karşıma çıkarsan; Sakın geçme yüreğimin derinliklerinden... Sakın pişmanım deme, Ve sakın sevmeye kalkma beni..! İnan ki pişman ederim seni... | |
|
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Sakın Sevmeye kaLkma Beni Cuma Ağus. 15 2008, 19:57 | |
| | |
|