Buqün burda iLk başLangıç ve iLk yazışım inşaLLh thmn ettiğim ve istediğim gibi oLur..amaÇ herkesin iÇinden geçenLeri iyi kötü payLaşmak istedikLerini payLaşabiLecekleri bi yer oLuşturmak..
Hadi bismiLLah diyerek baŞLıyorumm
Bugüün birazCık çok uyumuşum Sanırım ama Gece çok geç uyudum 4 dü Sanırım en son saate baktığımda yatakta uyuyamayıp Televizyon karşısına geçincee o dizi bu dizii Daha kötü oluyo hiç uyuyamıyorum Annemin çabasıyLa ve zoruyLa saat 11de kaLkdm Sonra bii güzeL kahwaLtıı yaptım sOnra savaş aLanına Dönen doLabımı düzeLttmm o zaten günün büyük bi kısmını aLdıı Şmdii de yemek yicem .. Şimdi diosn sen bu kız saLakmı gün bitmeden niye yazdı diee Salak filan deiLimm accık deLiyim o kadar akşam yazamayabiLrm diye şmdi yazdm akŞam ev baya kalabaLk oLcak snrm ama yinede yazmaya çaLışıçam şİmdiLikkk hoŞçakaaLLL
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Bügün yine yorucu bir günü geride biraktim daha yorucu kisma yeni giricem ama nese :p sabah her zamanki gibi horozlarin ötmesi ile :D benim kalkma vaktim geldi ama ben kalkmadim o ayri saat 7 gibi uyandim gecede 3 de yattim tahmin edin ne kadar uyudugumu ve yorgun oldumu ama 2 ''güzel'' insaninin yayinini dinlemedende yatilmiyo yorgunlugum gidiyor maşşalah.. :D
Eee sonra naptin diceksiniz ??
Tabi sölim naptim hemen üst baş degiiştir önüne ne gelirse giy hemen evden çik koş koş koş otobuse yetiş Bügün yine yetiştik allahtan gerce 5 dk bi ama nese :p
Sonra in iş yerine gel günaydin fastlari hadin işe :D İşdende vakit buldukca msnde takil tabi işler bitse.. .
Bi yandanda üniv. sinavlarina hazirlan off hiçbirşey bitmiycek.. su öss kim cikardiysa onu bi güzel öpmek lazim
ee böle sonra akşam 8 dede eve damla biraz otur dinlen yemegimi yerim sonrada geç pc başina misranin yayinini dinle
açayip morel oluyo.. yorgunluk felan kalmiyo
Öle işte Bu günde bitirik 1 gün daha yaşlandik :D
Ama böle olmaz herkez yazsn..
Borkor Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 33 Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 15/08/08
Sevgili günlük senden nefret ediorum ve yüzünü görmek istemiorum. Lanet bi gün geçirdim ve meyhanede saçmaladığım gibi burda saçmalıyorum. Huzursuzluk vereceğimi bile bile kalıyorum. Neyse sanırım burda fazla saçmalamayacağım.
Çağrıyla buluştuktan sonra eve geldim ve burayı açtım.
2. yazışımda saçmalamıycam.
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Yeni bir güne yani saaat :00.00 dan sonra çok hareketli dklar oldu :D
Hayatimda çok ani berkide sadece 00.00 - 03.00 arasi yaşamişimdir
Sevinç,gülmek,sinirlenmek,kizmak (çagri ) , sevgi ..
Çok yogun duygular ile yeni bir güne merhaba dedim iyikide demiim :p
Geriside zaten siradan ayni şeyler..
Yanliz bügün eve gelirken bi cad. geçerken cadden kenarinda yaklaşik bi 15 20 çoçuk toplanmiş hepsi 9-14 yaşlari arasi :D ellerinde borular uçlarinda taşlar ellerde taşlar :D
Gelen geçen bütün otobusleri taşliyolar yanimda bi adam var taş geldi bi baktm üstüme dogru bi geliyo ben hemen kalktigim gibi admada yere uzandi korkudan haha :D gülmekten öldüm.. Nese sağ salim vardik..
Asil hayatim gece basliyo hayirlisi..
Sans dile bana sevgili günlük. hehe
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Sana ilk defa yazı yazıyorum neyse.. Şu iki gün benim için baya bi koşturmacalı oldu Şöyle başlim anlatmaya 2 eylül salı akşamı iftardan hemen sonra evde hareketlilik başladı annem,babam, ben ve kardeşim komşumuzun arabasına bindik e tabi önce valizleri koyduk Gebze'ye doğru yola koyulduk saat 22:00 gibi gidicemiz yere vardık.Kardeşim Gebze'de bi liseyi kazanmıştı onu kalacağı eve yerleştirdik.. sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.. severdim keretayı ne kadar tartışsakta o benim kardeşim sonuçta Onu bıraktıktan sonra saat 23:00 gibi terminale gittik bilet aldım sıra bendeydi Annemle beraber yola koyulduk otobüsün içinde sağa dön sola dön derken gitcemiz yere vardık indiğimizde saat sabahın 4 üydü (3 eylül) Neyseki kalıcak yeri önceden ayarlamıştık Saat 8 de tanıdık birini bulup okuluma gittim kayıt oldum falan.. Güzel , küçük,sevimli, bi köyün içindeydi
Kayıt olduktan sonra annemin yanına gittim.annem okulumu sordu nasıl biyer diye benim ilk söylediğim söz " bu kadar temiz hava beni çarpar oldu" :P:P o kadar alışmışız ki beton yığınlarına Köy görünce insan bi tuhaf oluyor tabi
Saat 16:00 da otobüse bindik bu sefer yolculuk 7 saat sürdü sanırım şoför abi baya yavaştı
gece yarısında ancak eve geldik..
erTesi sabah yani bugün baya geç uyandım e tabi o yorgunlukla
SEvgili günlük sanırım bu sana son yazışım okulun bulunduğu köyde internet cafe göremedim Ailemde biz gidiyoruz diye evdeki net bağlantısını kapatıcaklarmış kim bilir bidaha ne zaman görüşürüz Benden bu kadar. Selametle..