Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
kesınlıkle hayır kupe kadınları tamamlayan bır aksesuar onu takan erkege ben erkeg demeye utanırım
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 7 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 5 Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 08/08/08
bence yakışır şahsen ben kendim takıyorum ve sapına kadar da delikanlıyım küpe delikanlı adamı bozar dien arkadaşlarıda bozmaya hazırım hüsnü şenlendiriciye bi bakın adama küpe acayip yakışıo ben o adamı küpesiz görünce hiç hoş gelmio gözüme delikanlılık küpe takmakla olmuo arkadaşlar tartışmaya hazırım...
DjTeGO Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 5 Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 08/08/08
kesınlıkle hayır kupe kadınları tamamlayan bır aksesuar onu takan erkege ben erkeg demeye utanırım
osmanlı döneminde kadınlar küpe takmazmış tabi bu bi dönemde olmuş bişi padişahlardan biri köle pazarını gezmeye gitmiş ve kölelerin kulaklarında küoe görmüş bu ne demiş neden kulaklarında küpe var veziride köle olduğu belli olsun die demiş padişah kocaman bi küpe alıp takmış bende allahın kölesiyim die kadın veya erkekeğe yapılmış bişi diildir küpee ( BENCE )