Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Ben Sana Şiir Yazdım Cuma Ağus. 15 2008, 04:16 | |
| Ben bu şiiri sana yazdım belki rast gelir de okursun diye. açıklamaları değil sadece tanımlarımızı. gözlerini kısarak okuduğunu göremeyeceğim belki ya da saçlarını kulağının arkasına atışını. yine de ben bu şiiri sana yazdım çok uzaklarda olduğundan dokunamadığım kalbine 'beceriksiz ben' sadece bu yollardan ulaşabiliyor diye. sanki yanımda olsaydın sarılabilecektim. sanki elini tutabilecektim elini versen adam olmuyorum... hiç birşey olmuyor da bazen. oturup hala sana şiirler yazıyorum.. bak sana ne aldım 'ben sana bu şiiri yazdım' diyen insanı ben, bu şiiri sana yazdım hakkaten, her satırında seni yazıp, virgüllleri bizi bağlayan, bitmesi gereken noktaların başlangıcımızı yazdığı. söylemesem anlayamazdın bu şiiri sana yazdığımı aslında, bilemiyorum belki gözlerini kapayacaksın, okumayacaksın, ama ben bu şiiri sana yazdım işte beni ararken gözlerin, küçük bi izim olsun diye. ben bu şiiri sana yazdım bakma da öyle etrafına arama başkalarını yazdıklarım yalan değil çünkü. ama kaybedeceklerime eklenirsin sakın ezberleme . sana bi şiir yazdım seni anlatamayan, affetmem gerek seni. daha anlayamadan, şiirler yazdırdın bana. düşündürdün çoğu şeyi, duyamayacağın belki de onlarcasını. ayrıca affedeceksin beni çünkü ben, bu şiiri sana yazdım, yazmaya çalıştım ya da, sana hiç sormadan 'seni anlatabilir miyim' diye senin hiç mi hiç haberin yokken. bu şiiri sana ben yazdım sen bana yazamadan daha yazan ellerimi yazacak ellerinde hisset diye. | |
|
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Ben Sana Şiir Yazdım Cuma Ağus. 15 2008, 04:26 | |
| Teşekkürler...hepsi birbirinden güzel olmuş.Emeğine sağlık | |
|
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Ben Sana Şiir Yazdım Cuma Ağus. 15 2008, 04:30 | |
| Onlar sen edemez.Dünyada senden değerli hiç bir şey olamazzzz | |
|