Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Bugün en çok seni özledim Cuma Ağus. 15 2008, 04:33 | |
| Bugün en çok seni özledim Önce rüyamda gördüm seni Kalktığımda sen vardın aklımda Yanımdaydın Sanki seninle geçirecektim tüm günü Bu sefer mutluluk verdi özlemin bana Bütün gün sana yoğunlaştım...
Öğleye dogru acıtmaya başladı özlemin Gülüşün aklıma gelmeye başladı.... Sonra camın önüne gittim bi sigara yaktım..... Giderek beynimi kemirmeye başladı duygularımın karmaşıklığı ve çaresizliğim midemi bulandırıyordu Beklemiyordum artık aramanı Özlüyordum işte..... Yanımda uyumanı,doya doya gözlerini seyretmeyi istiyordum ama yoktun işte
Bugün her şeyi seninle yapmak istedim. Bide olacakmış gibi bir sürü hayal kurdum Onlarda mutlu eder gibi oluyor ama gerçekle yüzleşince geçiyor işte... Sonrada içimdeki yorgunluk ve küskünlük...
Şımarıklıktan nefret eden ben bugün seni şımartmak istedim.. Kendim için yaşayan ben bugün senin için yaşamak istedim
Bugün en çok seni özledim ben Bütün alışkanlıklarını,ne biliyim yürüyüşünü falan göresim geldi... Bir dokunuşunu, bir bakışını, sesini duymayı... | |
|
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Bugün en çok seni özledim Cuma Ağus. 15 2008, 19:30 | |
| Bugün en çok seni özledim ben Bütün alışkanlıklarını,ne biliyim yürüyüşünü falan göresim geldi... Bir dokunuşunu, bir bakışını, sesini duymayı...
Çok güzel ..Paylaşımın için teşekkürler. | |
|
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
| |
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
Exelance Çalışkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 37 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Bugün en çok seni özledim Paz Ağus. 17 2008, 01:04 | |
| 22 yasındayım ilk defa birini özlüyorum hemde yanarcasına özlem bu kadar acı bu kadar mutluluk verici miymiş yaaa | |
|