Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Bugün Son Günüm Olsa Cuma Ağus. 15 2008, 04:48 | |
| doktor deseki bügün son gün yaptığım şeylerden çok yapmadıklarım için üzülürüm artık yarın yok hiç olmayak dün belki sana açılır belki titrer utancımdan büzülürüm
son gün olsa bügün başka olmasa ya oturup bi köşede sigara içerimdim sensin beynimdeki tek dert tasa belki sana bir telefon ederimdim
sende biliyorsun bügün benim son günüm olduğunu sana gelsem kabul edermisin beni üzülürmüsün duysan bir köşede yalnızlıktan öldüğümü ben cevabını biliyorum iyi tanıyorum seni
üzülmezsin evet sadece duygulanırsın sınıf arkadaşıyızya gitti boş hayaller kurarak gitti dersin herkes hor bakıyor bizde bir kıza aşığızya belki o günü görsen için için gülersin
hem gidenedir bu şiir hem gelene giden gitmiştir dönmez ne olsa gelen biraz oyalansın oda gidecek nede olsa
ben son günüm olsa bunu yapardım | |
|
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Bugün Son Günüm Olsa Cuma Ağus. 15 2008, 05:00 | |
| | |
|
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bugün Son Günüm Olsa Cuma Ağus. 15 2008, 05:28 | |
| | |
|
Cuceprenses Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 36 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
| |
Çağrı Moderatör
| Konu: Geri: Bugün Son Günüm Olsa Cuma Ağus. 15 2008, 13:17 | |
| Sizlerin güzel ellerinize sağlık destekleriniz için | |
|