Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Şimdi Ayrılık Zamanı Cuma Ağus. 15 2008, 05:13 | |
| Şimdi ayrılık zamanı...Vakit doldu artık.. Hiç kimseye görünmeden senin senden haberin olmadan, Benim yoklugumun farkına varmadan, Burdan yok olup mazi olmanın zamanı simdi. Hosçakal bitanem sana. Senli günlere iyi bak Çünkü birdaha ben olmayacagım. Simdi vakit ayrılık vakti.. Gözümde yaslar olmadan kalbim sızıya bürünmeden, Beni sen bir daha görmeden gitmenin vakti geldi. Hosçakal Bitanem.. Benli günlere iyi bak çünkü bidaha olmayacak. Dedimya Bitanem bidaha olmamak zamanı Simdi. Gün bitmek üzere yeni gün dogdugunda, Ben eski günde kalacagım.. Hosçakal Bitanem.. İnan seni, Senli günleri ve senin oldugun herseyi çok ama çok özleyecegim Bunu söylemek çok zor ama, Naparsın hersey bir Vakit söylenmeli, Bu vakit şimdi geldi, Sana çok iyi bak Eğer beni azda olsa sevdiysen, Bilki seni üzen herşey, Beni senden çok daha fazla üzer. Bunun içindir ki kendine iyi bak.. Sakın ama sakın beni unutma.. Çünkü ben seni her daim hatırlayacağım.. | |
|
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Şimdi Ayrılık Zamanı Cuma Ağus. 15 2008, 19:05 | |
| Paylaşımın için teşekkürler...Emeğine yüreğine sağlıkkk | |
|
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Şimdi Ayrılık Zamanı Cuma Ağus. 15 2008, 19:56 | |
| Seni çok seviyorummmmmmmm | |
|