Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
Konu: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 05:15
Seni en çok akşamları özlüyorum Güneşin ufukta bıraktığı kızıllık İçimdeki yangınları hatırlatıyor Yaramaz bir çocuk gibi kalbimde yaktığın o küçücük ateş Yıllar geçtikçe büyüyerek adeta cehennem ateşiyle yarışıyor
Seni en çok akşamları özlüyorum Sokakta oynayan çocuklar Bana verdiğin o sözleri hatırlatıyor İleride olacak çocuklarımız için düşündüğümüz isimler Şimdi başka annelerin dillerinde dolaşıyor
Seni en çok akşamları özlüyorum
Seni en çok akşamları özlüyorum Güneşin ufukta bıraktığı kızıllık İçimdeki yangınları hatırlatıyor Yaramaz bir çocuk gibi kalbimde yaktığın o küçücük ateş Yıllar geçtikçe büyüyerek adeta cehennem ateşiyle yarışıyor
Seni en çok akşamları özlüyorum Sokakta oynayan çocuklar Bana verdiğin o sözleri hatırlatıyor İleride olacak çocuklarımız için düşündüğümüz isimler Şimdi başka annelerin dillerinde dolaşıyor
Seni en çok akşamları özlüyorum Damlarda birbirleriyle şakalaşan güvercinler O çocuksu oyunlarımızı hatırlatıyor Kolay katlanırım zannettiğim o yokluğun Boynumdaki yalnızlık ipini her akşam biraz daha sıkıyor
Seni en çok akşamları özlüyorum Yavaş yavaş karanlığa gömülen aydınlık Umutlarımı da beraberinde götürüyor Senden uzaklarda yaşayamam diyen sözlerin En çok akşamları aklıma geliyor
Ve ben seni en çok akşamları özlüyorum Gelmeyeceğini adım gibi bilsem de Ben seni en çok akşamları bekliyorum Seni en çok akşamları bekliyorum.. Damlarda birbirleriyle şakalaşan güvercinler O çocuksu oyunlarımızı hatırlatıyor Kolay katlanırım zannettiğim o yokluğun Boynumdaki yalnızlık ipini her akşam biraz daha sıkıyor
Seni en çok akşamları özlüyorum Yavaş yavaş karanlığa gömülen aydınlık Umutlarımı da beraberinde götürüyor Senden uzaklarda yaşayamam diyen sözlerin En çok akşamları aklıma geliyor
Ve ben seni en çok akşamları özlüyorum Gelmeyeceğini adım gibi bilsem de Ben seni en çok akşamları bekliyorum Seni en çok akşamları bekliyorum..
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 05:40
Emeğine sağlık.. Teşekkürler ..........
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
Konu: Geri: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 05:44
Ben sana teşekkür ederim canımcım
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 07:05
ctrl+c ve ctrl+v sağ olsun dimi :D
Cuceprenses Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 36 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
Konu: Geri: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 10:25
Erdem Sende yapı ver Ctrl+c ctrl+v Emeğine sağLık babaCım çok güzeLdi.
colaslani Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : Samsun-Trabzon Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
Konu: Geri: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 10:27
Emegıne saglık abim
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 10:52
Erdem duydun dimi cevabı :P:P:P:P:P
Çağrı Moderatör
Konu: Geri: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 13:15
Duymuştur
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Seni en çok akşamları özlüyorum Cuma Ağus. 15 2008, 16:31
Duymadim akşam göRüşürzü ..
Yakinda kendi şiirlerimi koyucam haftasonu vaktm olsun görürsünüz