| Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) | |
|
+3aylinim köprülü colaslani jeKer_37 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) C.tesi Ağus. 16 2008, 11:08 | |
| Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar
yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım
-gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman
-sen batan güneş, ben yollarda kremşanti
-miras değil sevgilim hediye etti güzelim
-bir sana hastayım, diyete girdim yastayım
-kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe
-torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotlada silerim
-nazar etme ne olur evlen seninde olur
-Rujum biter yollar bitmez..
-makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim
-bir makyaj yapmaya doyamadım, birde sana
-saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni sollarsan eğer, arabana vururum | |
|
| |
colaslani Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : Samsun-Trabzon Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) C.tesi Ağus. 16 2008, 11:44 | |
| hehehehehe emegıne saglık supermış | |
|
| |
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) C.tesi Ağus. 16 2008, 16:22 | |
| bunları önceden okumuştum gerçekten süper... | |
|
| |
PeMBiS Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 36 Nerden : BuRSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) C.tesi Ağus. 16 2008, 23:46 | |
| nazar etme ne olur evlen seninde olur heheee güselmişş | |
|
| |
Exelance Çalışkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 37 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) Paz Ağus. 17 2008, 01:12 | |
| bir makyaj yapmaya doyamadım, birde sana | |
|
| |
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
| |
| |
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) Paz Ağus. 17 2008, 05:01 | |
| Emeğine sağlık :D | |
|
| |
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) Paz Ağus. 17 2008, 08:34 | |
| | |
|
| |
| Bayanlar Şöför Olursa Kamyonun Arkasına ne Yazarlar :) | |
|