Aktiflik : Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 39 Nerden : burSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
Konu: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 20:17
aŞk deniLen Şey sadeCe karŞıdakiNi eLde edemeMektir.! oNdan SonraSı iSe,elDe ettigiNde alıSkanLıga donUSuor.senı hayat boyu sevdım ve sevıcem gıbı kliŞe Sozler faLan hepSi CacıK,kimSe hiKaye anLatmaSın.!
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:09
Sen daha gerçek aşki yasamamisinda ondandir ama bi nevide haklisin elde edene kadar cnm cicim elde ettikten sonra yallah
smack Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 39 Nerden : burSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:14
Senın yaSın kadaR benıM Kız arkadaSım oLdu kardeŞim beniM.aMa GerceK aSk konuSunda bıSıler DuymaK ıStıyorSan beN 5 Sene biRLikte oLup niŞanlanıP ayrılmıŞ biriSiyiM,HeraLde yeteR acıkLamalar.!
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:18
smack demiş ki:
Senın yaSın kadaR benıM Kız arkadaSım oLdu kardeŞim beniM.aMa GerceK aSk konuSunda bıSıler DuymaK ıStıyorSan beN 5 Sene biRLikte oLup niŞanlanıP ayrılmıŞ biriSiyiM,HeraLde yeteR acıkLamalar.!
Azmiş be Demek 5 yil yetmedi o zmana 10 yil deneseydin ama gerçek aşklarda var dostum merak etme çok nadir oluyo ama oluyo benim bi arkadaşim var ilkokuldan beri birbirlerini deli gibi seviyolar halen ayrica benim kuzenimde ilkokuldan beri sevdigi biriyle evlendi hala birbirlerini deli gibi seviyolar..
smack Üye
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:21
Sana 5 yıL yetmedi gibi bişiler soledımmı ben? bu ısler denemeyle olmuyor oLay sadeCe tamamen duyguSaLda bitior o yokSa kUSura bakmayıN aŞkta yOk.SevSinLer biLader ısterse oLene kadaR SevSınLer hıcbıSey 3-5 ayLıkkeN oldugu gıbı oLmuOr.Senın o arkadas veya kuzen parayı keSSin baK daha neler neler oLur
jeKer_37 Banlandı
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:25
Arkadasim su an kesin sevgilinle atistin yada birsey oldu anliyorum su anki duygularini ama hele bi asik ol Oluyosan tabi
Bunlar nerden cikti dersin..
Benim kuzenim dedigim abim 29 yasinda 1 de oglu var ne sikintilar cektilerde birbirlerine destek olark atlattilar ben cok iyi biliyorum..
Ama iste bunlarda istisna Fazla karsimiza cikmaz 1000 kisiden 1 cifte anca
smack Üye
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:28
o zaman ıstısnalar kaideyi bozmaz demekki ben haKlıyım bak kendıN soledın binde bir.harici olarak kımseyle atısmadıM birşeyde olmadı yaNı anlaıoSun ama yanlıS anlıOSun ya Sen bir 5-6 yas daha büyü bak daha ıyı anlarSın beNi.KadınLar içinSe solenebıleceK teK Soz:Gerizekalıdırlar
jeKer_37 Banlandı
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:31
Gerek yok ben yasimdan memnununm gencligimin baharindayim bu bana yyeter kardes merak etme
smack Üye
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:32
kardesmi? o kadaR buyudun yaNı
jeKer_37 Banlandı
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:38
Hea 5 dk sonra 40 yasima basiacam D:
Show_Time Admin
Konu: Geri: aŞk die birŞey yoKtuR.! Ptsi Ağus. 18 2008, 21:57