Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 37 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Ptsi Tem. 14 2008, 13:34
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 10 Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 16/07/08
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Çarş. Tem. 16 2008, 18:15
yok artıq yha ilkini geçtm daa ilerleyemedm aşırı zorr
dudaktriyakisi Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 10 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 17/07/08
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Perş. Tem. 17 2008, 19:15
6. bölüme gelene kadar 48 kere öldüm ama böyle giderse bi 48 de 6 da ölücem
Show_Time Admin
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Perş. Tem. 17 2008, 23:05
bklım uye oldum son sawas ii bişeye bnzıo
By_T04ATL1 Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 10 Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 16/07/08
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Cuma Tem. 18 2008, 14:04
dudaktriyakisi demiş ki:
6. bölüme gelene kadar 48 kere öldüm ama böyle giderse bi 48 de 6 da ölücem
ya biz daa 2. yi gecemioz adam 6 ya gelmiş:D
dudaktriyakisi Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 10 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 17/07/08
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Cuma Tem. 18 2008, 21:07
6 zar zor geçersinde 7 yi görme 2. bölümün duble hızlandırılmış hali.orda kaldım işte
bu 6. bölümden bi resim baştan başladığım için dha 7 ye gelemedim.gelirsem oda koyarız
bunlar yuvarlak çizerek dönüyorlar
Show_Time Admin
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU C.tesi Tem. 19 2008, 00:02
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU C.tesi Tem. 19 2008, 00:17
5 ekdr geldım kafayı yıyodum kapadım:D
dudaktriyakisi Üye
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU C.tesi Tem. 19 2008, 00:20
valla bende o duruma geldim.ama sonra deneye deneye biraz sakin olarak geçtim.10a geldim pes ettim.hem yavaş yavaş alışıyorsun .melesa 10. bölümde 140 olöüm yaşadım toplam.geçen bölümlerle birlikte.aöa orda pes ettim.belki birazdaha uraşsam dahada geçeriz ama dursun biraz daha
Show_Time Admin
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU C.tesi Tem. 19 2008, 00:27
oh oh masallah baya ılerlemısın sen bu oyunu yapan kişi acaba 30 a gelebılmısmı mrk ettım bak sımdı
dudaktriyakisi Üye
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU C.tesi Tem. 19 2008, 00:39
.ben daha 2 günlük tecrübemle 10a geldim.oda muhakkak kendi yaptığı oyunu bitirmiştir.zaten bazı yerlerde aynı görevlerin hızlandırılmış şekilleri var.
*!FreeStyLer!* Admin
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Paz Tem. 20 2008, 22:02
8. bölüme kadar geldim arkadaşlar...
En son *!FreeStyLer!* tarafından C.tesi Ağus. 09 2008, 00:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dudaktriyakisi Üye
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Paz Tem. 20 2008, 22:48
yukardada yazdım 10. bölüm rekor bedne rekor olarak görmüyordum ama birazdaha uraşalım bakalım ozaman.
not:kendi rekorumu kırdım artık 11. bölümdeyim.
liseli Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 3 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 28/07/08
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Ptsi Ağus. 04 2008, 17:47
sadece 2. geçebildim gerisene uğraşmak zor geldi bizim kralliklar bundan ii yaw
dudaktriyakisi Üye
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Ptsi Ağus. 04 2008, 19:47
aslında okadar zor dğeil.çünkü ilk bölüm bölümlerde elini dinlendir mek için olsun bi bekle yerin var.ama diğer bölümlerde elini çok hızlı kullanman lazım.ve durmak gibi bi şansın yok. artık oyuna karşı kinimi yendim ve oynamıyorum
Alee Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 36 Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: DUNYANIN EN ZOR OYUNU Çarş. Ağus. 13 2008, 10:48