Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 37 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Kaspersky Anti-Virus 2007 yılının en iyi güvenlik yazılımı seçildi.
.Kaspersky Anti-Virus 6.0 PC world dergisi tarafınca yılın en iyi 100 yazılımı seçildi. Bunların arasında Güvenlik dalında Kaspersky ödüle layık görüldü. Kaspersky Anti-Virus 6.0, Apple iPod, Microsoft Xbox 360 and Nintendo Wii gibi teknolojinin devlerini geride bırakarak üst sıraya yerleşti ve ödüle hak kazandı.
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 45 Nerden : izmir Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
haklısın en iyisi amma velakin en kasanı pcde aşırı derece reme yüklenen en kuvvetli antü virüstür kendileri ben şahsen cafemde kullanmayı asla ve kat-a düşünmediğim programlar listesinin başında tutuyorum
Exelance Çalışkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 37 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
ben avast kullanıorum bi işe yaramıor :D:D tavsiye ederim D::D
Exelance Çalışkan Üye
avast pek ıyı degıl ya baslangıc ıcın olabılır ancak nette fazla takılan-fazla yukleme yapan dosya-program işiyle fazla ugrasan adam için kullanıssız
Ganimedes biliorum ama ister istemes savunmasıs kalmasın hiç diye kullanıorum daha iyi bir fikrin varsa mesela bana antivirüs programı alıp hediye etmek gibi tmm :D
Exelance Çalışkan Üye
program almaya ne gerek var ki indirip rahatca kullanabılırsın 30 gunluk kasper kolayca bulunuyor ha dersen 30 gun az 180 gunluk kasper kodları bende var sana ulastırabılırım