salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Ağladığımı kimseye söyleme anne... Cuma Ağus. 29 2008, 23:27 | |
| Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni güçlü biliyor Onlar beni en zor durumda bile ayakta biliyor Ben aslında gülerek geçirdiğim her günün akşamı evde ağlarken… Onlar benim içimin sızladığını, yüreğimin yandığını bilmiyor……
Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni kral belliyor Onlar beni kızdım mı dünyayı yakacak insan biliyor… Ben aslında onun gözlerine bakmaya bile kıyamazken, Onlar benim biri uğruna üzüleceğimi tahmin bile etmiyor…
Ağladığımı kimseye söyleme anne.. Onlar beni ağlamaz biliyor.. Onlar beni..üzüldüm mü bulunduğum şehri bulutlar kaplar biliyor…. Ben aslında odama kapanıp sitem duygusuyla bir köşeye sinerken, Onlar beni hiçbir şeyin sarsacağını akıllarının ucundan bile geçirmiyor…
Ağladığımı kimseye söyleme anne… Onlar bunu hiç bilmiyor… Onlar için ben en sağlam köprülerden bile daha sıkı bağlıyımdır hayata…. Ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide bir o yana bir bu yana giderken, Onlar hala benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyor…… | |
|
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
| |
ilknur Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Ağladığımı kimseye söyleme anne... Paz Ağus. 31 2008, 23:04 | |
| sağol anne çok güzel olmuş | |
|
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Ağladığımı kimseye söyleme anne... Ptsi Eyl. 01 2008, 10:20 | |
| rica ederim.çok güzel bi şiir gerçektende | |
|
PeMBiS Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 36 Nerden : BuRSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Ağladığımı kimseye söyleme anne... Ptsi Eyl. 01 2008, 13:07 | |
| çok güsell gerçekten emeğine sağlıkk | |
|