salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Alışamadığım gidişler C.tesi Ağus. 30 2008, 16:12 | |
| Aşamadığım mesafeler var Yürümekle bitiremediğim.. Bir de gidişler..durduramadığım
Gittikçe yoruluyor adımlarım.. Paçama yapıştıbırakmıyor...Çekiyor beni "gitme" der gibi. Ömrümün en uzun yolu oluyor birden.Tam yola çıkacakken düşüyor yüzümün sureti ellerime
Rol yaptığım Kandırmaya çalıştığım "ben" Düşüyor...
Elim yüzüm çizik içinde şimdilerde.Düşen suretim mi nedenyoksa kaldıramadığımbir türlü alışamadığım gidişler mi? Tam ayırtedecekken sona eriyor gündüzler.Güneş yavaş yavaş saklanırken dağ arkalarına Benim de ışıklarım sönüyor
"Yanmasını beklediğim bir tek seninki..."
Bekleyişler yakıyor canımı..Oysa aşmaya çalıştığım mesafelerim Gidişlerin bitmesine dair umutlarım Doğmasını beklediğim güneşlerim var...
Yüreğimden gözlerine damlayacak duygularım var benim...
Söz... Sana yeminsana söz Körolayım yalansa Değmedi değmez gözüme başka renkte iki göz...
| |
|
ilknur Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Alışamadığım gidişler C.tesi Ağus. 30 2008, 22:13 | |
| paylaşım için teşekkürler hepsi çok güsell | |
|
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Alışamadığım gidişler C.tesi Ağus. 30 2008, 22:34 | |
| | |
|