PeMBiS Co Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 36 Nerden : BuRSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLARINI AYAKLARIN BATMASIN diye... Salı Eyl. 02 2008, 13:38 | |
| BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLARINI Sırf AYAKLARIN BATMASIN diye... En çok senin yanında üşürdüm Sen beni herzaman üşütürdün de Haddimi aştığım zamanlarda Sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda yani En acımasız soğuğunu çarpardın üstüme Çok toydum dayanamazdım Buz kesilirdim ve son bir vuruşla Paramparça etmeyi de ihmal etmezdin O buz kütlesini her seferinde Yinede ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını Suya benzerdin musluktan damlardın mesela Ben uykuya dalmadan hemen önce Yada durup dururken bir salgın hastalık getirirdin Uzaklardan bana armağan ederdin...
Hiç bişey yapmasan ayakkabımın içine girerdin Tamda evden yeni çıkmışken ben Sen basmaya suya benzerdin...
Ne zaman kötü hissetsen kötü hissettirmek için Yokuş aşşağı akmaya başlardın bütün gücünle Tabiyki ben olurdum yokuşun altında Ve herzaman hazırdı savunman Yokuş yukarı nasıl akıcaktın Ve tabiyki gövdemi parçalardın Sen benim gövdemi parçalardın da Yinede ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını...
Sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı Olduğu kadarda olmazdı Yani ben bir hiçkimseydim
Ama yinede BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLARINI Sırf AYAKLARIN BATMASIN diye... | |
|
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLARINI AYAKLARIN BATMASIN diye... Perş. Eyl. 04 2008, 11:06 | |
| Çok güzel.Paylaşımın için teşekkürler | |
|
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLARINI AYAKLARIN BATMASIN diye... Perş. Eyl. 11 2008, 14:03 | |
| Sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı Olduğu kadarda olmazdı Yani ben bir hiçkimseydim... | |
|