smack Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 39 Nerden : burSa Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: otel california Çarş. Eyl. 10 2008, 17:22 | |
| Karanlık bir çöl otoyolunda, Serin rüzgar saçlarımda Colitaların sıcak kokusu, Yükseliyor havaya İleride bir mesafede, Parlak bir ışık gördüm Ağırlaştı başım ve bulanıklaştı görüşüm. Gece için durmalıydım Orada, kapının önünde durdu Görev zili duyuldu Ve kendi kendime düşünüyordum ki 'cennet de olabilir bu, cehennem de' Sonra bir mum yaktı Ve bana yolu gösterdi Koridor boyunca sesler vardı Sanırım şöyle dediklerini duydum onların:
California oteline hoşgeldiniz Ne kadar hoş bir yer Ne kadar hoş bir yer Ne kadar hoş bir çehre Bir çok oda var otel california da Yılın herhangi bir zamanı, Bulabilirsiniz burada..
Aklı "tiffany-dalgın" "mercedes kavisleri" Bir sürü tatlı çocukları vardı, Arkadaş diye çağırdığı Sahnede nasıl dansettikleri, Tatlı yaz teri Bazı danslar hatırlamak içindir, Unutmak içindir bazısı Böylece hatırlattım kaptana 'lütfen şarabımı getirin bana'
O dedi ki; "o ruhu yakalayamamıştık 1969 dan bu yana" Ve o sesler çok uzaklardan çağırıyor hala Uyandırır seni gecenin ortasında Sadece onların şunu demelerini duymaya...
California oteline hoşgeldiniz Ne kadar hoş bir yer Ne kadar hoş bir çehre Otel california'da yaşarlar şaşaa içinde Ne kadar güzel bir sürpriz, Getirir bahanelerinizi
Aynalar tavanda Buzda pembe şampanya Ve o dedi ki; "burada hepimiz sadece mahkumlarız, Kendi düzeneğimizin" Ve ana salonda Ziyafet için toplandılar Çelik bıçaklarıyla onu doğradılar Fakat canavarı öldüremezler Hatırladığım son şey, Benim kapıya koştuğumdu Geçidi tekrar bulmalıydım.daha önce bulunduğum yere açılan "rahatla" dedi adam Varmak için programlandık İstediğin zaman kontrol edebilirsin Ama ayrılamazsın asla! | |
|