Aktiflik : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 37 Nerden : k.maraş Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 12:30
thecaliph kılıçoglu ganimedes köprülü
Exelance Çalışkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 37 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 12:32
tabıkı bennnn hele su goze su burna su kafaya bı bakın Allah ovmuste yaratmıs tututut masallahhhh
thecaliph Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 37 Nerden : k.maraş Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 12:35
kendimi övmeme bile gerenk yok
Exelance Çalışkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 37 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 12:44
bende ovmuyorum sadece mıllet masallah desın dıye uyarıyorum allah korusun bu yakısıklılıgı ancak ALLAH korur
kartal köprülü Admin
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 12:55
bi dakka bi dakka forumun yakışıklı 2 üyesi kapışıyor bu doğruda en yakışıklı 2 üyeside nerden çıktı bunu kabul etmem asrın hatasını yapıyorsunuz bence siz 2. lik için kapışın
Exelance Çalışkan Üye
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 12:58
kartal dostum thecaliph i saf dısı bırakayım da senınle de kapısırız sen oyunu ban ver turu gecıp karsındayım ona gore
thecaliph Moderatör
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 13:28
ganimedes köprülü demiş ki:
kartal dostum thecaliph i saf dısı bırakayım da senınle de kapısırız sen oyunu ban ver turu gecıp karsındayım ona gore
Exelance Çalışkan Üye
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 13:30
ayrıca yarısmanın daha adıl ılerlemesı ıcın senınde resmını koyman gerekır boyle garıp oluyor ben bı bebekle mı yarısıyorum
kartal köprülü Admin
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 14:58
hem o bebeğin erkekmi kızmı olduğuu nerdne bilecez
wallace_volkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 40 Nerden : istanbul Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 20:41
Tabiki ben
Lepiska Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 39 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Salı Tem. 15 2008, 22:20
Exelance Çalışkan Üye
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 01:27
bana oy verenler alta not dussun cevap yazsın bıleyım de ona gore davranayım ayrıca sarkoyde bır meyhanede içkide ısmarlıycam haberınız olaaa
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 01:34
vayy bide rüşvet
Exelance Çalışkan Üye
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 01:35
yok saliha aşk olsun sadece hediye walla hediye
thecaliph Moderatör
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 15:19
türbedereye ugrayan olursa yemek ve içki herşeyi benden ama
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 16:41
nerden çıktı bu yakışıklılık konusu ve neden sadece ikiniz... ben oy vermedim daha oylar şuan eşit bozmak istemedim...
kartal köprülü Admin
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 17:38
aylinim köprülü demiş ki:
nerden çıktı bu yakışıklılık konusu ve neden sadece ikiniz... ben oy vermedim daha oylar şuan eşit bozmak istemedim...
yok bide oy verseydin
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 17:51
bak kızdırma beni veririm oy... yok yok boşanırım senden...
kartal köprülü Admin
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 17:56
bak kızdırma beni veririm oy... yok yok boşanırım senden...
vay vay demek şimdi böyle olduk gel bakim sen buraya
aylinim köprülü Kraliçe
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 18:02
geldim ne oldu dövcen mi sanki hııh...
kartal köprülü Admin
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 18:03
geldim ne oldu dövcen mi sanki hııh...
hoşgeldinnnn
aylinim köprülü Kraliçe
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 18:06
hiç hoş gelmedim... hiç hoş gelmedim...
kartal köprülü Admin
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 18:08
hiç hoş gelmedim... hiç hoş gelmedim...
hadi doğru ananın evine hadiii
aylinim köprülü Kraliçe
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 18:10
annemin evindeyim zaten... hııh...
kartal köprülü Admin
Konu: Geri: Hangisi daha yakışıklı? Çarş. Tem. 16 2008, 18:12
annemin evindeyim zaten... hııh...
kız seni kafana vura vura alıcam geliyom çıktım yola