Aktiflik : Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 37 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Karakterini yaz Çarş. Tem. 16 2008, 01:40
arkadaslar cogumuz bırbırımızı bılıyoruz ama olsun bır daha yazmakta fayda var herkes RK dan bahsetsın bakalım neler cıkıcak olayları dramatıze edebılırsınız
Ben ganimedes köprülü dursunbeyde dogdum ama sevemedım alısamadım oradan tasınmaya karar verdım sımdı edremıtteyım sarkoye gdıyorum ailemin yanına sevıye 1 ım ancak sarkoye gıder gıtmez sev2 olucam kasaplıgı tercıh edıcem dıvanda adaydım ama olmadı kaybettım sarkoyde bı daha denıycem vee mumkunse orada ailemin de uygun gordugu bı aile kızıyla evlenmek istiyorum yalnızlık allaha mahsustur evimle ugrasmak ıstıyorum hadı bakalım bendn bu kadar
kartal köprülü Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Tem. 16 2008, 07:29
kartal13 köprülü Allah ın yarattığı sade bir kul işte ama showda bilir kafasına koyduğunu yapan tuttuğunu koparan adminlerin bile bilmediklerini bilen çoğu oyuncuyu oyundan sildirecek kanıta ve bilgiye sahip her fırkada ve ailede casusu olan biri normal bir vatandaş görünümünde ancak cıa ajanı gibi
Show_Time Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Tem. 16 2008, 07:35
ewet doğruu sölüyo her yerde eli var bu adamın
wallace_volkan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 40 Nerden : istanbul Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Tem. 16 2008, 12:56
Şarköy'den Wallace_Volkan ARPAZLI.
By_T04ATL1 Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 10 Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 16/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Tem. 16 2008, 17:45
slm sarkoyden yasinmert köprülü
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Tem. 16 2008, 18:23
bende aylinim köprülü ayvalıktan şarköye taşındım ama ilk fırsatta geri dönmeyi düşünüyorum...
_MeLaNKoLiK_ Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 22 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Tem. 16 2008, 18:48
ekremcengiz1 köprülü. Kendi Halinde Bi Köylü. Ayrıca Evlenemedi Gitti
salihaaise Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 423 Yaş : 34 Nerden : ezine Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Tem. 16 2008, 23:51
aylinim köprülü demiş ki:
bende aylinim köprülü ayvalıktan şarköye taşındım ama ilk fırsatta geri dönmeyi düşünüyorum...
neden taşınmak istiyorsun beni yalnız koma bu garip illerde
ben salihaaise Köprülü ayvalıktan şarköye taşındım.. ay bi sev2 olamadım gitti be
Lepiska Prenses
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 39 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Perş. Tem. 17 2008, 01:11
Çanakkaledennn Banu Terziyim En Güzel Kıyafetleri ben Dikerim Bir kendime yapmadım OTMF üyesiyim evliyim 1 çocuğum var KILIÇOĞLU ailesindenim
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Perş. Tem. 17 2008, 10:17
salihaaise demiş ki:
neden taşınmak istiyorsun beni yalnız koma bu garip illerde
ben salihaaise Köprülü ayvalıktan şarköye taşındım.. ay bi sev2 olamadım gitti be
senin eniştene kırıldım ondan gitcem... eski enişte mi deseydim...
azRaiL Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 33 Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Cuma Tem. 18 2008, 16:52
bende umut köprülü şarköyden
tiger1617 Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 7 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Cuma Tem. 18 2008, 23:02
Ben Tiger Türkmen Bandırmadan yakında üvey babamın yanına gönene taşıncam, bu arada oyunu yaklaşık 8-10 aydır oynuyorum, ama Almanyada Türkçe konuştuğumuz için silindik. İşte Oturduğum Kasabalar 1- Kırklareli: Doğduğum yer 2- Çanakkale Koloniyle taşındığım yer 3- Edremit Buraya Çanakkaleden sonra taşındım, burada seviye 2 oldum ve burada Akıl Hocalığı yaptım 4-Marburg an der bilmem ne bilmem ne Burda sildiler beni 5- Bandırma Tekrar doğdum burada
Şimdi Türkmenler Aile Reisiyim.
X_Cly Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 15 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz C.tesi Tem. 19 2008, 02:20
Canakkale'den (yakinda Kesan'dan) Malkoçoglu Mit.
server_ttnet Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 15 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Ptsi Tem. 21 2008, 00:40
Gelişimini türbederede tamamlayıp osmanlıdan ayrılan (en büyük hatam ) almanyada marburg an der drau ya taşınan oyun adı server_ttnet olan gurbet acısı çeken bir gencim..
Gelişimimi tamamladım diyebilirim.Artık koloni bekliyorum,Nişanlıyım ama her an evlenebilirim..
Saygılarımla Server_ttnet Karahanlı..
Misra Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Salı Tem. 22 2008, 11:18
Keşan'dan Mısra Ben.. Keşan'da Doğdum Orda Büyümekteyim. Keşanın Biricik kızlarından Biriyim Önceleri Keşanda Olan Geçim Zorluğu Nedeniyle Keşan'ı BırakmaYI bile düşünmüştüm..Ama Her Ne olursa Olsun Kasabamı Çok Sevdiğimi Başka Yerde Yapamıycağımı Anladım..Tabi 1 de Dostlarımın Oynadığı Faktör Var
Gitme Kal Dediklerinde Ne Kadar Çok Sevildiğimi Anladım Şimdi Her birimiz Farklı Ailelerdeniz Hatta Benim Bir Aİlem bile yok ama Genede Kardeş Kardeş Geçinip Gidioruz..
Kahretsin ki Hala Seviye1 im Allahtan seviye 1 de Olmuşum.. Tek HAYALİM S2 OLup Terzi OLmak s3 e geçmicem gözüm yok
Misra Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Salı Tem. 22 2008, 11:20
Bu arada Oyundaki Adım Misram Hani Olurda 1 gün seviye atlarsam gplerinisi beklerim
Show_Time Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Salı Tem. 22 2008, 19:59
sen böle gıderse atlıyamıcan:P
Kizilbas55 Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 1 Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 23/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Tem. 23 2008, 20:20
bende Kizilbas Köprülü Ayvalıktan Sarköye göç ettim geçen ay valla oyle yanı üst baş alıp para biriktirnce seviye atlıcam seviye 1 mısır tarlam var meyve toplamayı severim meyve bahçelerinde dolaşmayı da evli deilim duyrulur8)
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Perş. Tem. 24 2008, 02:19
Bende Zackasakura(Muhittinq) Peçenekoğlu.Ayvalık Akıl Hocasıyım.Eğer koloni kapanmazsa bugün sabah 6ya Tavşanlıya geçeceğim.
Show_Time Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Perş. Tem. 24 2008, 07:06
muhittinq hoş geldin aile reisiydin sanırım ailenide dawet edersen sewinirim
Çağrı Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 33 Nerden : Ankara Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 23/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Perş. Tem. 24 2008, 07:53
Aile reisi değilim ama aile reisi kadar ailede sözüm geçer.Elimden geleni yapıyorum şimdi
Gorkem.61 Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 5 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 27/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 11:02
bende şarköyden Görkem.61 ezineye taşınacam ailemin yanına
Show_Time Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 11:29
h.g görkem walla forumda baya bi sitem etmiştim sonunda ailen gelenler war hos geldin
aylinim köprülü Kraliçe
Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 13:03
benim bi tarlam satıldı kaldı 1 tarla gorkem.61 ve salihaaisede satınca ver elini ezine... ordan sonra ayvalığa dönüş...
Gorkem.61 Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 5 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 27/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 13:13