Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 13:14
ne dönmesi gız sener furur snra seni
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 17:52
Bende geliçem ezineye tarlalari bi satabilsem :S:S
Benden gelirken istediginiz birşey varmi elimiz boş gelmiyelim
Show_Time Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 17:57
meyweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jeKer_37 Banlandı
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 33 Nerden : İst. // Ümraniye.. Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 18:00
Show_Time demiş ki:
meyweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:D:D Meyve kitligimi var
Gelirken alirim şöle bol bol satarim orda Karli iş ..
aylinim köprülü Kraliçe
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 37 Nerden : BURSA Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Paz Tem. 27 2008, 18:08
Show_Time demiş ki:
ne dönmesi gız sener furur snra seni
onu boşayıp döncem zaten ayvalığa...
ayvalık doğdum yer...
yaw bunları sonra mı yazsaydım şimdi ezineye gelmemem için elinden geleni yapar...
elisa Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 27 Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 16/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Çarş. Ağus. 06 2008, 14:14
ben ayvalıktan esmer.bomba öle işte :D
EneS Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 34 Nerden : İzmir And Tekirdağ:) Tecrübe : Dikkat : <marquee>]Daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanızı tavsiye ederim !! Show_Time</marquee> Kayıt tarihi : 07/08/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Cuma Ağus. 08 2008, 12:00
Ben Tekirdağdan Oyun ıdım Obur Ailem ise Emiroğlu Kendi halinde yaşayıp giden bir kasabım.Kasabamda sevilen biriyim şuanda s3 için tek karizmam kaldı sonra para edicek çok mal var ve sanırım 1 ay sonra osmanlının Askeri yolu seçmiş bir neferi olucam:)
esengere Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 37 Nerden : tekirdağ Tuttugu Takım : Tecrübe : Ruh Halim : Cinsiyet : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/07/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Ptsi Ağus. 11 2008, 16:25
ayvalıktan dj_son köprülü beni tanırsınız işte şarköyde doğdum orda sv 1 oldum sonra ezineye gitdim ayvalığa gitmeyi düşünüodum ama ezine koloni olarak açıldığı için hemen bir günde gittim sonra ayvalığa gittim oradayım ve sv 2 e geçmeye çalışıyorum
impulse_emre Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 35 Tecrübe : Ruh Halim : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
Konu: Geri: Karakterini yaz Salı Ağus. 12 2008, 15:19
Karacabeyden Impulse_emre çoğu kişi bilir herhalde
Misra Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Salı Ağus. 12 2008, 16:58
yooo ben bilmiorum tanıtsana kardeş aaaa
Misra Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz Salı Ağus. 12 2008, 16:59
şu beni bilen bilircilere hastayım öle böle diil böle bi bölüm açılmış ki tanıtın diye ne var iki satır yazsan bak enese döktürmüş bnm arkadaşım
colaslani Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : Samsun-Trabzon Tuttugu Takım : Tecrübe : Dikkat : Kayıt tarihi : 12/08/08
Konu: Geri: Karakterini yaz C.tesi Ağus. 23 2008, 08:56
ben karacabeyden colaslaniii 2 tane sev2 karakterım vardı bır zmnlar hemen hemen her kasabayı gezmısımdır karakterıme bakabılırrsınız
Show_Time Admin
Konu: Geri: Karakterini yaz C.tesi Ağus. 23 2008, 09:42